Amopage

Hvordan bruke en Mach 460 System Amp Med et Aftermarket Stereo

- Views 0
Advertisement

Mach 460 forsterker var en fabrikk alternativ på Ford Mustang fra 1999 til 2004. Kabling av Mach 460 forsterkere for å fungere ordentlig med en ettermarkedet stereoanlegg krever noen spesielle ledninger prosedyrer som ikke er en del av en typisk ettermarkedet stereo installasjon. Sviktende å skikkelig koble forsterkeren til den nye stereo vil resultere i Mach 460 subwoofere blir deaktivert under avspilling.

Du trenger

Elektrisk tape

Skiftenøkkel

Lodding gun (valgfritt)

sideavbitere

ledningsnett

Bruksanvisning

Fjern 1/4 tommers av ledningen skjerming fra hver ledning på både ledningsnettet og ettermarkedet stereo med et par av wire strippere. Bruk av 18-gauge-spor for å unngå igjennom selve wiren.

Koble hver høyttaler ledning fra ledningsnettet med hver høyttaler ledningen fra ettermarkedet stereo. Vanligvis disse ledningene har samme farge på begge enhetene, men kontakt ledningene guide fra både stereo og ledningsnettet for å være sikker.

Koble alle de jordledninger sammen slik at de danner en enkelt tilkobling. Det er vanligvis fem bakken ledninger totalt, tre fra sele og to fra stereoanlegget. Noen stereoanlegg kan ha flere jordledninger hvis de har spesielle funksjoner som GPS eller DVD. Igjen, ta kontakt med ledningene guide for å finne ut hvor mange jordledninger hver enhet har.

Koble de to forsterker kabler fra ledningsnettet med fjernkontrollen kabelen fra ettermarkedet stereo.

Pakk alle utsatte ledninger tilkoblinger med elektrisk tape.

Installer ledningsnettet og ettermarkedet stereoanlegg i bilens dashbord i henhold til installasjonsinstruksjonene for stereoanlegg.

Hint

For å koble elektrisk ledning sammen kan du enten klemme ledningen ved ganske enkelt å vri den sammen eller loddetråd det med en lodding pistol. Lodding skaper en sterkere tilknytning, men tar også lengre tid. Begge metodene vil fungere fint for denne installasjonen.

Aldri utføre elektrisk arbeid på et kjøretøy uten først å kople batteriet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-mach-460-system-amp-med-et-aftermarket-stereo/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire en Mach 460 Factory Amp med en ny Stereo Hvordan Wire en Mach 460 Factory Amp med en ny Stereo
  - 阅 0

  Mach 460 lydsystemet er en premium audio oppgradering tilgjengelig i enkelte modeller og år av Ford Mustang. I tillegg til forbedrede høyttalere og en sterkere fabrikk hovedenhet, Mach 460 sound system kommer også med en forsterker og subwoofer syste

 • Hvordan bruke en Xbox 360 System Link med bare en spillplate Hvordan bruke en Xbox 360 System Link med bare en spillplate
  - 阅 0

  Xbox 360 er en spillkonsoll fra Microsoft som har hundrevis av spill over flere sjangere. Mange av disse spillene har flerspillermodi som gjør at to eller flere spillere til å samhandle med spillet samtidig. Spillere kan velge å dele en skjerm eller

 • Hvordan jeg installere en subwoofer Med Mach 460 System?
  - 阅 0

  Mach 460-systemet er en premium lydsystem som kommer ferdig installert i mange Ford biler. Fordi det er et proprietært system, kan du ikke bare koble opp din egen ettermarkedet hodet enhet, forsterker, subwoofer eller høyttaler og forventer at det sk