Amopage

Hvordan bruke en Knifty Knitter Loom

- Views 0
Advertisement

Hvordan bruke en Knifty Knitter Loom


Den knifty knitter er en type strikke vevstol. Dette knifty strikker vevstol kan benyttes for å lage ulike typer strikke ved å variere den måte vevstolen er pakket, eller ved metoden til strikking av veven. Knifty knitter vev er generelt selges i sett og inneholder en knifty knitter krok for å bistå i strikking av veven.

Bruksanvisning

 • 1

Pakk Knifty Knitter Loom

Det første skrittet til å bruke en knifty knitter vevstol er å vikle veven. Vanligvis innpakning utføres ved å feste en slip knute til ankeret pinne på siden av vevstolen. Hver pinne av veven blir deretter pakket ved å lage en løkke ligner kursiv bokstav e. Toppen av kursiv e skal vende utsiden av veven, ikke innsiden. Antallet av plugger innpakket vil bestemme den totale bredden av det ferdige strikk.

2

Knitting Off the Loom

Knitting av er hvordan strikke er opprettet fra en vevstol. Flere metoder for å strikke av veven etter innpakning den kan brukes. Den en-over-en fremgangsmåte for strikking av krever veven bli viklet to ganger. En knifty strikker krok blir så brukt til å løfte den nederste sløyfe fra hver pinne over toppen av løkken over den, og av den knifty strikker veven. En sløyfe forblir på pinnen. Veven er pakket på nytt for å lage to løkker på pinnen og strikke av er gjort på nytt. Andre varianter av strikketøy off inkludere en-over-to sting, no-wrap sting og ribbet sting.

3

Fjerne Strikk fra Knifty Knitter Loom

Det siste trinnet er å fjerne strikke fra veven. Et garn krok brukes til å sy gjennom hver sløyfe av det ferdige strikke som det er fjernet fra knifty knitter veven for å feste den og holde den fra å rakne.

Hint

Strikking av veven i en kontinuerlig sirkel rundt pinnene vil skape et rør strikke.

Strikking av frem og tilbake på veven med en forhåndsbestemt stoppunktet med å skape det som er kjent som en åpen panel strikke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-knifty-knitter-loom/ "

相关文章!
 • Hvordan EWrap en Knifty Knitter Loom
  - 阅 0

  Når det strikkes med en vev, kan du lage forskjellige masker ved å pakke veven i ulike mønstre, eller ved å variere metoden for å strikke av veven. En av de mest grunnleggende vevstol wraps er med "ewrap." Trinnene nedenfor vil lede deg gjennom

 • Hvordan få vekslet Ribbed Masker på en Knifty Knitter Loom Hvordan få vekslet Ribbed Masker på en Knifty Knitter Loom
  - 阅 0

  Den vekslet ribbet masken er en av mange Knifty knitter masker som kan gjøres på veven. Prosessen blir enklere når du mestrer mønsteret av innpakning veven. Ribbe sting brukes i mansjettene gensere eller felger poser for å lage en ferdig utseende. Ve

 • Hvordan å strikke Fingerless Gloves på Knifty Knitter Loom
  - 阅 0

  Hansker eller votter holde hendene varme om vinteren, men kommer på en avveining i fleksibilitet. Du kan ikke bruke fingrene i det hele tatt med votter, og med hansker, kan du ha en hard tid følelse småting. Et godt alternativ er et par fingerløse ha