Amopage

Hvordan bruke en induksjon brenner

- Views 0
Advertisement

Bærbare induksjon brennere tilbyr bekvemmeligheten av en ekstra brenner i en overfylt kjøkken. De sparer på energi og er barnevennlig, også. Brenneren er det kjølig å ta på, så små fingre ikke vil brenne seg. For å bruke en induksjon brenner, må du ha kokekar som er magnetisk. De vanligste magnetiske matlaging materialer er i rustfritt stål og støpejern, mens emalje-belagt kokekar fungerer, også.

Bruksanvisning

 • 1

Plasser den bærbare induksjon brenner på et flatt underlag og koble strømledningen til en stikkontakt. Plasser induksjons klar gryte eller panne i ringene på induksjons brenner. Disse konsentriske sirkler markerer den del av induksjons brenner som varmer.

2

Slå induksjon brenneren ved å trykke på strømknappen. Velg riktig varmeinnstilling for matlaging behov. De fleste induksjons brennere liste sine innstillinger ved temperatur, mens andre har en 1-10 skala. Induksjon brennere svare like raskt som gassbrennere til endringer i kraftinnstilling, slik at du enkelt kan justere innstillingen opp eller ned mens matlaging.

3

La gryten eller pannen på induksjons brenner gjennom hele kokeprosessen. Når du løfter kjelen av brenneren, er den magnetiske forbindelsen brutt og brenneren slås av. Dette betyr at du ikke kan løfte og kaste en pan når stir-steking. Cook maten som du normalt ville, rør og snu med en slikkepott til å flytte mat rundt pannen.

4

Ta kjelen av induksjon brenner når maten er ferdig. Sett kjelen på et varmebestandig underlag. Mens du kan manuelt slå av strømmen på induksjon brenner, vil strømmen slås av på egen hånd hvis ikke noe annet induksjons klar pan er plassert på toppen av brenneren.

5

Koble induksjon brenner når du er ferdig. Tørk overflaten av brenneren med en våt klut for å fjerne alle matoljer og rusk. Induksjonstopp vil føles kjølig å ta på og kan plasseres i lagring.

Hint

For å teste din kokekar, plassere en magnet på bunnen av kjelen. Hvis magneten fester seg, kan du bruke pannen. Hvis magneten fester seg svakt eller ikke fester, vil kjelen ikke fungerer på induksjon brenner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-induksjon-brenner/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Parafin å brenne Brush
  - 阅 0

  Ved hjelp av parafin å starte en brann for å brenne bort børsten har noen fordeler fordi parafin starter børsten på brannen raskt. Men når du bruker en hvilken som helst brannfarlig væske til å brenne tørre materialer som døde ugress og pensel, må du

 • Hvordan bruke en Rotisserie brenner på en gassgrill Hvordan bruke en Rotisserie brenner på en gassgrill
  - 阅 0

  Matlaging med rotisserie brenner på din utendørs gassgrill er en måte å steke kjøtt jevnt, tetting i juice og forbedre endelige smaken. Mens mange mennesker er kjent med gassgriller, DRIKKE brennere er mindre vanlige funksjoner. De gir en intens varm

 • Hvordan bruke en induksjon platetopp Hvordan bruke en induksjon platetopp
  - 阅 0

  En induksjonsplatetopp bruker en imponerende teknologi. Den eneste delen av platetoppen som varmer opp er den delen som berører pannen. Dette betyr at du kan plassere en panne på halvparten av platetoppen og isbiter på den andre halvparten; isbitene