Amopage

Hvordan bruke en Floor Jack i kjelleren

- Views 0
Advertisement

Feil konstruksjon, en alder av bygningen eller synker betongfundamenter kan føre til et hjem gulv å synke over tid. Ved hjelp av justerbare stålstolpene å flate gulvet er den beste metoden for å løse dette problemet. Et gulv jack bør brukes med den justerbare stål post for å senke eller heve bjelken i riktig posisjon. Noen gulv knekter er operert ved å senke og heve et håndtak for å kjøre hydraulikkolje under en sylinder. Andre typer gulv knekter kan inneholde en fotpumpe eller kjøre på en hydraulisk pumpe som drives av et trykk på en knapp.

Du trenger

2x6 eller 2x8 tømmer for bunnplate

Floor jack

4x4 post

16d spiker og hammer

Vater

Bruksanvisning

Lag to 2x6 stykker av trelast minst 24 inches lang tid å lage en base for gulvet jack. Sentrere bunnplaten under bjelken hvor justeringer er nødvendig.

Sentrer gulvet jack på bunnplaten og spikre jack på plass ved hjelp 16d negler. Noen gulv knekter er utstyrt med spikerhull. Andre typer ikke har hull, og vil kreve 16d spiker til å bli spikret inn i skogen ved siden av gulvet jack å holde den på plass.

Ved hjelp av en sag, kutt 4x4 innlegget slik at den passer mellom gulvet jack og bjelken. For gulv som må senkes, heve gulvet jack sylinder riktig mengde og deretter kutte innlegget slik at den passer mellom gulvet jack og bjelken.

Plasser 4x4 post mellom jekken sylinder og bjelken som trenger justering. Juster gulvet jack slik at strålen er tettsittende mellom bjelke og jack. Bruk et nivå for å lodde 4x4 innlegget før heving eller senking av strålen.

Pumpe gulvet jack håndtaket for å justere gulvbjelken. Bruk en justerbar stål innlegg med gulvet jack i tilfelle av en funksjonsfeil eller total svikt i kontakten. Denne justerbare stål innlegget vil bli liggende på plass når justeringer er gjort, for å sikre at strålen holder seg på plass.

Hint

Bruk en hydraulisk etasje jack som er i stand til å håndtere vekten av hjem og strålen.

Bruk trelast som er rett og fri for defekter som splitting, sprekker og bukker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-floor-jack-i-kjelleren/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Floor Jack
  - 阅 0

  Hvis du trenger å skifte dekk eller sjekke understellet på bilen din, kan du bruke et gulv jack å løfte den ene enden av bilen opp fra bakken. Gulv knekt bruke hydraulikk til å løfte bilen og er lettere å håndtere enn bil ramper eller vanlig skralle-

 • Hvordan bruke et gulv jack på en Hyundai Elantra Hvordan bruke et gulv jack på en Hyundai Elantra
  - 阅 1

  Hyundai Elantra er en unibody bil. Dette betyr at det ikke er noen stålramme, i stedet for en sammenhengende struktur av sveisede stålplater som er blitt tilskåret og foldet inn i former, og deretter sveises sammen for å skape et lett, men meget ster

 • Hvordan bruke en sende Jack Hvordan bruke en sende Jack
  - 阅 0

  De verktøyene som trengs for å rette feil i kjøretøy sendinger og måten de bruker tannhjul under drift er en spesiell mye for å få jobben gjort riktig. En overføring butikken vil ha teknikere som forstår hvordan du bruker en overføring jack, air-driv