Amopage

Hvordan bruke en Dremel verktøy for gravering Wood

- Views 3
Advertisement

Hvordan bruke en Dremel verktøy for gravering Wood


En Dremel er et roterende verktøy med mange forskjellige feste hoder som kan håndtere et bredt spekter av oppgaver. Den kan brukes til sliping, polering, gravering, sliping og skjæring. Hvis du ønsker å lage profesjonelt utseende gravert tre tegn i personvernet til hjemmet ditt, kan dette verktøyet være et godt valg. Det er svært tilpasningsdyktige og kan brukes på alle typer tre, hard eller myk.

Du trenger

Dremel bet # 654

Dremel Bordfresforsats

Tre

Blyant

Klemme

Bruksanvisning

Lås bit # 654 på Dremel og plassere verktøyet i fres vedlegg.

Tegn ord som du ønsker å gravere på et stykke tre. Store blokkbokstaver er lettere å gravere fordi de er mindre kjedelig enn mindre tekst.

Klem tre til kanten av et arbeidsbord.

Angi dybden som du ønsker å gravere med spaken på siden av fres. Hvis du er usikker på hva du skal velge, er 1/16 tommers godt å starte med. Du kan alltid velge en dypere dybde og gå over bokstavene igjen.

Plasser Dremel og fres vedlegg over trestykke. Stille opp litt slik at det er over midten av den første bokstaven på veden.

Plugg inn og slå på Dremel slik at motoren spinner på full hastighet. Trykk ned på spaken på siden av fres slik at litt begynner å spise inn i treverket.

Fjern alle tre fra innenfor omrisset av den første bokstaven. Gjenta denne prosessen på andre bokstaver.

Hint

Hvis du ønsker å bevel grensen av tre, bruk styrt litt # 612.

Bruk alltid vernebriller når du arbeider med tre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-dremel-verktoy-for-gravering-wood/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Dremel til å lage smykker Hvordan bruke en Dremel til å lage smykker
  - 阅 3

  Roterende verktøy er gode hjelpemidler i å lage smykker. Mens de fleste profesjonelle smykker beslutningstakere foretrekker en fleksibel aksel, er en Dremel multiverktøy et rimeligere, nyttig alternativ for studenter, entry level smykker beslutningst

 • Hva er bruk av Dremel-verktøy?
  - 阅 0

  Dremel verktøy har vunnet sin vei inn i hjertene til mange menn og kvinner. Et utvalg av ekstrautstyr for dette verktøyet kan kjøpes som synes å gi Dremel-verktøy ubegrensede bruksområder. Pusse Polske metaller med poeng, hjul og børster for å gjøre

 • Hvordan bruke tre dreiebenk Verktøy
  - 阅 1

  En dreiebenk tre snu kit krever en nøyaktig sett med verktøy. Lære å bruke disse verktøyene er viktig i forsvarlig drift av et tre dreiebenk. Verktøysettet inneholder Gouges, skjevheter, avskjed verktøy, spyd poeng, kalipere, skillevegger og herskere