Amopage

Hvordan bruke en Candy termometer

- Views 1
Advertisement

Candy gjør er avhengig av presis timing under kokeprosessen. En candy termometer er din beste garanti for at godteri vil være riktig konsistens etter koking. Husk å følge din oppskrift nøyaktig og bruke termometer som anvist.

Du trenger

Candy Recipes

Vann

Candy termometer

pot Holders

kasse~~POS=TRUNC

Spoons

grytekluter

Bruksanvisning

Gjør en test for å være sikker på at termometeret er nøyaktig. La det stå i kokende vann i 10 minutter. Hvis termometeret ikke leser 212 grader C, må du regne forskjellen og legge til eller trekke fra for å gjøre temperaturmålinger riktig for din candy.

Samle ingrediensene for godteri oppskrift.

Følg oppskriften som anvist til du kommer til matlaging scenen.

Stek godteri som anvist. Noen oppskrifter vil gi deg en temperatur for å satse på, mens andre kan bruke en av følgende vilkår: "tråd", "myk ball", "medium ball", "fast ball", "hard ball", "veldig hard ball, "" light (eller myk) crack "," harde crack "eller" karamellisert sukker "etapper. Temperaturene for noen eller de fleste av disse vilkårene bør angis på din candy termometer.

Plasser candy termometer i pannen med matlaging godteri. Pass på pære av termometeret aldri berører bunnen av kjelen, eller temperaturen vil registrere for høy. Du ønsker å finne ut temperaturen på godteri blanding, ikke fra pannen.

Fortsett å koke sukkertøy til den når ønsket temperatur.

Fjern candy termometer (vær forsiktig - det blir varmt) og følg oppskriften for å fullføre godteri å gjøre.

Hint

Noen kokker si at du vil ha bedre resultater med godteri hvis du ikke prøver å gjøre det på en regnfull dag, når lufttrykket er lavt.

Termometre kan også brukes til å måle temperaturer ved frityrsteking eller foretar gelé.

Selv om det er flere forskjellige stiler av termometre, de fleste kokker som de rektangulære metall de med termometeret innkapslet i metallrammen. Med denne designen, vil termometeret pære ikke berøre bunnen av kjelen selv om du hvile termometeret i pannen.

Hvis termometeret ikke viser vanlige temperaturer (myk ball, etc.), se Candy termometer Nøyaktighet Web-siden, under Beslektede områder.

Barn bør overvåkes nøye når rundt varme panner eller kokende godteri blandinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-en-candy-termometer/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en gaffel termometer
  - 阅 0

  Kjøtt er veldig vanskelig å lage mat. Fra rødt kjøtt til fjærfe å fiske, fra sjelden å godt gjort, finne den perfekte temperaturen kan virke som en umulig oppgave. Din beste løsningen er å bruke en gaffel termometer. Ikke bare vil det gi til temperat

 • Hvordan bruke en Lab termometer Hvordan bruke en Lab termometer
  - 阅 0

  Laboratorium termometre er i stand til nøyaktig å måle temperaturvariasjoner i en rekke medier, inkludert noen kaustisk til menneskelig hud. På grunn av sin konstruksjon, og deres regning, er det viktig å vite hvordan du skal bruke en lab termometer

 • Hvordan bruke en Temporal termometer Hvordan bruke en Temporal termometer
  - 阅 0

  De med feber ofte føler for syk til å holde et termometer i munnen, og hvis de lider av en øreverk, kan en øre termometer ikke bli tolerert. Din alternativ: Bruk en temporal termometer. Disse bruker overflatetemperaturen av arterien på pannen for å b