Amopage

Hvordan bruke blender for Mac

- Views 15
Advertisement

Hvordan bruke blender for Mac


Blender, en fri og åpen kildekode 3-D modellering program, er tilgjengelig for Mac, Windows og Linux. Mac-versjonen av Blender fungerer litt annerledes enn de andre, ved hjelp av ulike musehandlinger for vanlige handlinger som å flytte 3-D synsfeltet, velge objekter på en scene og zooming visningsfeltet. Disse handlingene er laget for å fungere selv med en enkelt knapp musen. Blender bruker også en annen hurtigtast for å gjengi scenen på en Mac.

Bruksanvisning

Åpne Get Blender side (blender.org/download/get-blender/) og laste ned pakken for din versjon av Mac OS X. Dobbeltklikk på den nedlastede ZIP filen for å pakke den, og dra og slipp "Blender.app" fil i mappen Programmer.

Åpne Blender ved å dobbeltklikke på "Blender" program. Blender åpner med standard scene. Du kan åpne en eksisterende fil ved å klikke på "File" -menyen, velge "Open" og bla til den på din Mac.

Flytt objekter i Blender scene ved å klikke og dra dem. Slipp museknappen for å plassere objektet.

Flytt 3-D view ved å holde "Ctrl" og "Shift" -tastene klikke på visningsfeltet og flytte musen. Hvis du har en mus med midtre museknapp, kan du trykke den midterste museknappen i stedet.

Bruk "+" og "-" tastene på tastaturet for å zoome inn og ut i 3-D scene. Hvis musen har et musehjul, kan du også bla hjulet for å zoome inn eller ut.

Velg objekter i scenen ved å holde "Command" eller "Apple" tasten og klikke på objektet. Hvis du har en mus med høyre museknapp, kan du klikke på den i stedet for å velge objekter. Du kan også velge et objekt ved å klikke på navnet i panelet øverst til høyre.

Endre det valgte objektet ved hjelp av knappene på venstre panel. For eksempel, endre størrelse på det valgte objektet ved å klikke "Scale" og bevege musen over kartet, og klikke for å sette den nye størrelsen. Rotere det valgte objekt ved å klikke "Roter" i stedet.

Tilpass scene eller valgt objekt med egenskaper panelet på høyre side av Blender vinduet. Du kan bytte mellom egenskaper rutene ved å klikke på ikonene på toppen av eiendommer panel; noen paneler kontrollere hele scenen og noen styre det valgte objektet.

Gjengi den aktuelle scenen ved å trykke og holde "Ctrl" eller "Alt" -tasten og trykke på "F12" tasten. Blender bruker F12-tasten alene på andre plattformer, men Mac bruke F12-tasten for å mate ut plater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-blender-for-mac/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Blender fysikk Hvordan bruke Blender fysikk
  - 阅 0

  Foruten å være i stand til å modellere, gjengi og animere 3D-scener for hånd med Blender, kan du også automatisk simulere fysikk, for bruk i spill og animerte videoer. Det kan være vanskelig å finne ut på egen hånd, men når du vet hvordan du bruker B

 • Hvordan bruke Blender Penner
  - 阅 2

  Blender penner er enkle å bruke og allsidig, og de gir papir håndverket prosjekter en watercolored utseende. En blender penn vanligvis har to tips, en på hver ende, og den bruker bare klart blekk, som gir deg mulighet til å plukke opp fargen fra andr

 • Hvordan bruke Blender Grafikk i Java 3D
  - 阅 0

  Blender er en åpen kildekode, 3-D rendering, programvarepakke som digitale kunstnere kan bruke til å realisere tredimensjonale animasjoner. Du kan opprette fullstendig interaktive animasjoner i et 3D-miljø ved hjelp av ulike verktøy som er inkludert