Amopage

Hvordan bruke Avocado på håret og huden

- Views 0
Advertisement

Hvordan bruke Avocado på håret og huden


Avocado kan brukes til å hjelpe ernære hår og hud som mangler fuktighet. Avocado inneholder vitaminer, mineraler og fettstoffer som vil bidra til å gjenopprette din hud og hår til en blank og vakker tilstand. Fordelene med avocado kan søkes ved å bare øste ut på innsiden av en avocado eller kjøpe avokado olje. Inkludert andre ingrediensene i din avocado forberedelsene gir et ubegrenset utvalg av ekstra fordeler for ulike hudtyper eller problemer.

Du trenger

En most avocado pluss 1 ts.

avocado olje

1/4 ts. sitronsaft

Apple cider eddik, et par dråper

1 eggehvite

1 eggeplomme

Pure aloe vera

Bruksanvisning

 • 1

Kombiner en teskje av most avocado, til et par dråper eple cider eddik og en kvart teskje av sitronsaft eller eggehvite gjøre en hud maske. Påfør kremblandingen til huden din og la den sitte i 20 minutter. Skyll av masken for å avsløre næring og myk hud. Utbytte av denne behandling daglig eller etter behov.

2

Fukte huden med avokadoolje for å bidra til å helbrede arr, eksem og gjenopprette fuktighet til tørr, flassende eller moden hud. Gni oljen inn i huden for å gi en glød og la en silkemyk finish på ansikt og kropp. Påfør dette midlet som en daglig fuktighetskrem eller bruk som en massasje olje.

3

Fjern skinnet av en avokado og mos den myke gul-grønn inni. Kombiner avokado med en eggeplomme og massere inn i hodebunnen og gjennom håret. La blandingen på håret i 15 minutter og fjern. Gjenta denne behandlingen en gang i uken for myk og fuktig fra håret.

4

Behandle en tørr hodebunn ved å påføre et lag med avocado olje. Stimulere hårvekst med en blanding av avokado olje og ren aloe vera å avsløre skinnende, glatt og betinget hår. Bruk denne metoden i stedet for din vanlige balsam en gang i blant for en naturlig og luksuriøst fuktighetsgivende regime. Bruk på endene av tørt hår, krusete hår eller flyaways for å gjøre håret ser sunt og polert.

Hint

Utfør en patch test på huden med noen nye ingredienser og vente en dag for å sikre at det ikke følsomhet eller allergisk reaksjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-avocado-pa-haret-og-huden/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Avocado for vakker hud og hår
  - 阅 0

  Avokado er en skjønnhet frukt. Avokado er rik på mineraler og høy i vitamin A og alle B-vitaminer. Som inneholder mer protein enn noen annen frukt, avokado er den perfekte næring for å opprettholde sunn hud og hår. Det er lett å lære å bruke avocado

 • Hvordan bruke vitamin E olje på huden
  - 阅 0

  Som et supplement, vitamin E - en antioksidant som kalles tokoferol - kan bidra til å øke immunforsvaret, beskytter kroppen mot visse typer kreft, og selv støtter hjernens funksjon. Likevel vitamin E olje kan gjøre mer for deg. Den kan brukes lokalt

 • Hvordan bruke babypudder i håret for å bli kvitt fet
  - 阅 0

  Vaske håret hver dag er faktisk ikke bra for håret ditt, og kan stripe det av naturlige oljer som holder den sunn og skinnende. Hoppe en sjampo hver gang en stund noen ganger la håret oljete og fettete, men. En liten bit av babypudder kan brukes for