Amopage

Hvordan bruke Aloe Vera

- Views 1
Advertisement

Hvordan bruke Aloe Vera. Aloe vera-planten er en av de mest kjente plantene i verden, og brukes mye for sine medisinske egenskaper. Det gjør også et attraktivt potteplante. Les videre og finn ut hvordan du best kan bruke denne allsidige planten.

Hvordan bruke Aloe Vera

Trinn 1:

Plasser potter av aloe vera foran noen solfylte vinduet eller på en skyggefull veranda i vekstsesongen. Aloe vera planter er lettstelte og krever sterkt lys og vann annenhver uke.

Hvordan bruke Aloe Vera

Steg 2:

Bryt av et blad for bruk når du trenger det. Bruk aloe vera frisk, og så snart du fjerner det fra anlegget. Aloe vera helbredende egenskaper avta over tid. Aloe vera kan kjøpes i butikken, men det er mest effektivt når det brukes fersk.

Hvordan bruke Aloe Vera

Trinn 3:

Gni aloe vera på solbrent hud. Aloe vera har bedøvende og anti-bakterielle egenskaper, som beroliger huden og hjelper det gro raskere. Det har også vev restaurering eiendommer for å hjelpe huden leges uten arrdannelse.

Hvordan bruke Aloe Vera

Trinn 4:

Påfør aloe vera med et omslag til mer alvorlige brannskader og hudlidelser. Skjær et helt blad på midten og legg en stripe av blad direkte på skrantende huden. Ta aloe til huden ved hjelp av gasbind.

Hvordan bruke Aloe Vera

Trinn 5:

Bruk aloe vera til å behandle akne, eksem, leddgikt og fet hud. Klem saften ut på den urolige huden og gni det inn.

Hvordan bruke Aloe Vera

Hint

Aloe vera kan føre til tørr hud. Hvis dette er et problem, kan du bruke en fuktighetskrem med aloe vera. Vitamin E hjelper også tørr hud.

Unngå å bruke aloe vera internt. Hvis konsumert, kan aloe vera forårsake intestinal smerter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruke-aloe-vera/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle acid reflux Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle acid reflux
  - 阅 0

  Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når mageinnhold stiger inn i spiserøret og forårsaker en ubehagelig brennende følelse, ofte beskrevet som halsbrann. Acid reflux kan føre til esophageal erosjoner om lov til å

 • Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle forstoppelse Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle forstoppelse
  - 阅 0

  Forstoppelse kan være en smertefull og kronisk gastrointestinal problem. Mens det er flere måter å behandle forstoppelse, er aloe vera en helt naturlig middel som antas å være svært gunstig. Aloe vera er et sentralstimulerende avføringsmiddel som vir

 • Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle brannskader Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle brannskader
  - 阅 0

  Aloe vera planter har blitt brukt i århundrer for å behandle brannskader helhetlig. Mens vitenskapen å bekrefte de lenge holdt forestillinger om effekten av aloe vera som en urtemedisin er motstridende, er anekdotiske bevis sterk. Den klare saft inne