Amopage

Hvordan Bruk Bakgrunn

- Views 0
Advertisement

En rekke vakre tapeter er lett tilgjengelig for å passe til innredningen. Tapetsering en vegg eller rom, et kostbart og vanskelig oppgave, er vanligvis ikke et alternativ for leietakere og kan være en større jobb enn et hus ønsker å takle. Du kan enkelt ramme tapet i stedet. Bruk tapetprøver eller kjøpe en enkelt rull med en dramatisk print eller rik tekstur. Velg enkle eller dekorative utfyllende rammer og bruke skum bord som backing for å gi tilstrekkelig støtte for bakgrunnsbilde.

Du trenger

Bakgrunn

Skum bord for backing

Hersker

Blyant

Saks

Teip

Limstift (valgfritt)

OVERMAT (valgfritt)

Bruksanvisning

Skjære et stykke av skumplate til å passe godt inn i baksiden av rammen. Styret bør være tettsittende, men ikke stramt. Trim styret som er nødvendig for å oppnå riktig passform.

Plasser cut skum bord på toppen av tapet og spore rundt kantene. Kutt tapetet 1/16 tommers innenfor trukket linjer.

Plasser tapet forsiden ned på baksiden av OVERMAT og tape på plass, hvis matter er ønsket.

Plasser tapet forsiden ned inne i rammen på toppen av glasset, og plasser backing på toppen av tapet. Alternativt sentrerer tapet i skumplate og festes med lim før innsetting både i rammen for rammer uten glass foran.

Fest underlags i rammen ved å bøye over de vedlagte metallklemmene eller innsetting av dekslet inn i sporene på baksiden av rammen. Alternativt kan man legge bånd over åpningen hvor underlaget og ramme møtes.

Hint

Tapet forhandlere er ofte villige til å gi bort eller selge out-of-date prøve bøker.

Bruk dobbelt-stick tape i stedet for lim for å holde tapet på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bruk-bakgrunn/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Bakgrunn Borders kreativt i Decor
  - 阅 0

  Tapet grenser typisk abbor på toppen av veggene - men det er så mye mer du kan gjøre med dem. Ta en titt på følgende trinn for noen ideer. Du trenger tapetlim razor Knives Bakgrunn Bakgrunn Borders Bruksanvisning Ramme dør og vinduslister med tapet g

 • Hvordan bruke bakgrunner på Craigslist Hvordan bruke bakgrunner på Craigslist
  - 阅 0

  Fancy farget tekst og multi-sized fonter kan vises i noen Craigslist innlegg, men du vil ikke finne for mange annonser med farget bakgrunn. Craigslist gjør selgere å bruke HTML - en web-utvikling språk - for å bruke enkel formatering i sine annonser.

 • Hvordan bruke Bakgrunn Som Hylle Liner
  - 阅 0

  Fôr en hylle kan beskytte den mot slitasje, samt at det ser bedre. Mens du kan kjøpe "hylle liner," jobben kan bli dyrt. En alternativ metode er å bruke tapet. Mange butikker selger god bakgrunn i klarerings binger når de ikke har nok av stilen