Amopage

Hvordan Bring utenlandske biler til USA

- Views 3
Advertisement

Importere en utenlandsk bil i USA er ikke så enkelt som å sette bilen på et skip og plukke den opp på nærmeste havn. Alle importerte biler må oppfylle de amerikanske støtfanger og sikkerhetsstandarder, i tillegg til luftforurensning eller utslippskrav, før de vil være tillatt i. Som de fleste utenlandske biler som oppfyller disse standardene er allerede eksportert for salg, må du sørge for at du tar din kjøretøy opp til koden før du kan ta den med til USA.

Du trenger

utenlandsk bil

Bruksanvisning

Finn en importør. Du trenger en importør for å hjelpe bilen i samsvar med amerikanske standarder, og til å behandle bilen og førsteamanuensis papirene i begge ender av transaksjonen. The National Highway Traffic Safety Administration, en avdeling av US Department of Transportation, inneholder en liste over registrerte importører, sammen med bilen import retningslinjer, på deres hjemmeside (se Ressurser). Hvis du kjøper en bil i utlandet, vil forhandleren mest sannsynlig starte papirarbeidet for deg med sin egen importør, men hvis du er på egen hånd, shoppe rundt og velge en leverandør som tilbyr deg de beste prisene og nivået på tjenesten du trenger .

Sørg for at bilen er i samsvar med amerikanske standarder. Selv om importøren vil fullføre det meste av papirarbeid for deg, bilen er til syvende og sist ditt ansvar, så du bør sørge for at alle regler blir fulgt. Den primære former som din importøren må filen er Department of Transportation Form HS-7, som indikerer at kjøretøyet er i samsvar med føderale sikkerhet, støtfanger og tyveri-forebygging standarder, og Environmental Protection Agency Form 3520-1, en luftforurensning erklæringen. For å fjerne toll, vil du trenge avsender opprinnelige konnossement, regningen for salg, utenlandsk registrering, og eventuelle andre dokumenter som dekker kjøretøyet. I tillegg har US Department of Agriculture krever at bilens understell være fri for fremmed jord, for å hindre uønsket import av utenlandske skadedyr.

Ikke bruk bilen som en container. Hvis du er tilstede når bilen er lastet for shipping, bør du motstå fristelsen til å bruke plassen i bilen for personlige eiendeler som du kanskje også ønsker å sende. For det første, vil eiendelene bli en enkel og synlig mål på både lasting og lossing dokker og mens i transitt. For det andre må hele innholdet i bilen meldes til Toll ved registrering, og unnlatelse av å huske noen produkter kan resultere i en bot eller anfall. Også dine eiendeler er sannsynlig å skifte under transport, og kan forårsake skade på bilen din.

Betale toll og motta kjøretøyet. Hvis bilen din ble levert i samsvar med alle amerikanske regler, vil det passere gjennom tollen og bli sluppet til deg ved å betale en 2,5 prosent toll på verdien av bilen. Hvis du har kjøpt bil i utlandet, kan denne avgiften er betalt på det punktet av kjøpet, men hvis du bare sender din egen bil til USA, må du betale toll før bilen slippes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bring-utenlandske-biler-til-usa/ "

相关文章!
 • Hvordan Bring en forlovede til USA
  - 阅 0

  Bringe din forlovede til USA kan være ganske trukket ut prosessen. Du trenger Form I-129F Selvangivelse for siste 3 år Kontoutskrifter Ansettelsesbevis Hvordan Bring en forlovede til USA 1 Det første du må gjøre er å sende inn skjemaet I-129F med USC

 • Hvordan Bring Min ektefelle til USA med en K-3 Visa Hvordan Bring Min ektefelle til USA med en K-3 Visa
  - 阅 2

  Hvis du er en amerikansk statsborger som har giftet seg med en borger av et annet land, og bringer din ektefelle til USA for å leve med deg som en permanent bosatt krever innlevering mye papirarbeid med US Citizenship and Immigration Services (USCIS)

 • Hvordan Ta med en utenlandsk brud til USA Hvordan Ta med en utenlandsk brud til USA
  - 阅 0

  Det er enkelt, men ikke lett, for å bringe en utenlandsk brud til USA. Alle nødvendige skjemaer er på USA Customs and Immigration Services (USCIS) nettsider, sammen med instruksjoner. Avhengig av situasjonen, kan det være lettere eller vanskeligere f