Amopage

Hvordan Bring i en kattunge med en 1 år gammel katt

- Views 1
Advertisement

Hvordan Bring i en kattunge med en 1 år gammel katt


Katter kan være veldig territoriale - spesielt voksne katter. Voksenlivet i katter begynner i en alder av 1. Etter denne alderen, pet eiere må være veldig forsiktig når det gjelder å innføre nye kattunger inn i hjemmet. En skikkelig innføring kan gå en lang vei mot å forbedre forholdet mellom katter i fremtiden. Det kan også være medvirkende til trygghet og sikkerhet for den unge kattunge.

Bruksanvisning

Ta alle kjæledyr til en veterinær før noen introduksjoner. Noen sykdommer og parasitter er lett overførbare.

Sett opp egen bolig. Den nye kattungen bør holdes i sitt eget rom for omtrent en uke, mens den eldre katten har tilgang til resten av hjemmet. Pass på at begge dyrene har tilgang til mat, vann, leker, et behagelig sted å sove og en littler boks.

Vis dem en ny duft. Slå kattenes tepper eller leker for å få dem vant til den nye lukten før de møter hverandre.

Gi dem et glimt. La katten og kattunge se hverandre på avstand et par ganger før de er nær nok for kontakt. Du kan gjøre dette gjennom et vindu eller skjermen, eller du kan åpne en liten sprekk i døren til rommet der katten har vært å bo.

Oppmuntre spill. Gi dem en leke de kan spille med under døren. På denne måten kan de begynne å lime uten risiko for konfrontasjon.

Mate dem sammen. Etter katt og kattunge har fått lov til å se hverandre og har blitt vant til hverandres duft, begynner å mate dem i samme rom. Begynn på motsatte sider av rommet og sakte flytte boller tettere sammen.

Ta små steg. La katten og kattunge bo i samme rom, med tilgang til hverandre, for korte perioder av gangen. Gradvis øke disse tidsintervallene.

Forvent ubehageligheter. Selv etter grad introduksjoner, vil det være noen ulykkelige reaksjoner på tidlige møter. Den eldre katt kan knurre, susing eller sveip på kattungen. Kattungen kan også vise aggresjon, eller det kan skjule.

Se dem nøye. For de første par ukene katt og kattunge får lov kontakt, ikke la dem sammen uten tilsyn.

Legg søppel boksene. Ifølge Humane Society, bør du ha et kull boks for hver katt, pluss en ekstra.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bring-i-en-kattunge-med-en-1-ar-gammel-katt/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle nyfødte kattunger med lopper Hvordan å behandle nyfødte kattunger med lopper
  - 阅 1

  Behandling av nyfødte kattunger for lopper innebærer en mekanisk fjerning fremgangsmåte for å bade katten ved mild såpe og drive en loppe kam gjennom pelsen. Eliminere lopper fra kattunge, samt fra sin sengetøy og tepper, med informasjon fra en prakt

 • Hvordan Bring elektriske plugger Selv med flis Hvordan Bring elektriske plugger Selv med flis
  - 阅 0

  Etter å ha installert nye fliser på en vegg, mange huseiere opplever problemet med innfelt koblingsbokser. På grunn av at boksene er i flukt med den opprinnelige veggflate, de sitter i et 1 / 4- til 1/2-inch dypt hull etter fliser installasjon. Innfe

 • Hvordan bli kvitt loppene på en kattunge med Dawn Hvordan bli kvitt loppene på en kattunge med Dawn
  - 阅 0

  Det du kanskje har hørt om Dawn oppvaskmiddel er sant --- det kan brukes til å kvitte seg kattungen av lopper. Faktisk, er den metoden som foretrekkes av mange dyrepleie eksperter. Dawn er mildere og helt mindre farlig enn loppe medisiner og sjampo m