Amopage

Hvordan Bring en Helium ballong ned fra taket

- Views 2
Advertisement

Små barn aldri klarer å være fornøyd med helium ballonger. De har også aldri klarer å gi slipp på ballongen og deretter se, hjelpeløs og gråt, som ballonger flyter til taket, utenfor rekkevidde. Hvis dette skjer med barnet ditt, finnes det en enkel måte å hente ballongen, selv fra et høyt tak. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Du trenger

helium ballong

Long bånd eller hyssing

Transparent tape

Bruksanvisning

Forsikre barnet ditt og fortelle ham eller henne at du vet en veldig ryddig triks for å få ballongen tilbake.

Få en andre helium ballong og sett på en lang bånd eller snor til det.

Finn en rull med gjennomsiktig tape og trekke av rundt seks inches. Fest endene til hverandre, som vil danne en sirkel med den klebrige siden av båndet på utsiden.

Fest sirkel av tape til toppen av ballongen.

Mens du holder på bånd eller hyssing, sakte lar deg ballongen stiger mot taket og ditt barns ballong. Manøver din ballong så tapen berører barnets ballong.

Med ballong henger sammen, trekke dem begge ned fra taket. løsne forsiktig barnets ballong fra din, og presentere det til din overrasket og lykkelig barn.

Hint

For å unngå å måtte hente den samme ballongen igjen en stund senere, knytte hyssing eller bånd til barnets håndledd, la det løs nok til å unngå å kutte av blod til barnets hånd, men ikke så løs at barnet kan skli den av. Eller så kan du bruke en sikkerhetsnål til å feste ballongen sin bånd til barnets klær.

Alltid nøye tilsyn med et barn med en ballong. Barn kan bli viklet seg inn i bånd eller strenger, forårsaker dem til å falle eller kvele. I tillegg et utbrudd eller deflatert ballong er en kvelningsfare.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bring-en-helium-ballong-ned-fra-taket/ "

相关文章!
 • Hvordan lage papir Swirls å henge fra taket Hvordan lage papir Swirls å henge fra taket
  - 阅 1

  Lag raske tak dekorasjoner for sesong eller fest dekorasjoner med papir og en skarp kniv. Dette rimelige håndverket gjør ethvert rom ser festlig. Bruk papir i farger som matcher hendelsen, årstid eller rommets eksisterende innredning. Swirlene er dek

 • Hvordan lage en fil lastes ned fra et nettsted
  - 阅 0

  Hvordan lage en fil lastes ned fra en nettside. Du kan la dine besøkende til å laste ned lydfiler, bilder, dokumenter og andre typer filer. Med bruk av en zipping eller PDF-lage verktøy og en liten bit av HTML-redigering, er det enkelt å lage en fil

 • Hvordan lage ballonger falle ned fra taket for en Birthday Party Hvordan lage ballonger falle ned fra taket for en Birthday Party
  - 阅 0

  En ballong slipp er en kreativ tillegg til enhver bursdagsfeiring, og det er enkelt å lage i ditt eget hjem ved hjelp av billige materialer. Du kan legge til konfetti eller streamere til drop i tillegg, noe som gjør opplevelsen enda mer festlig. For