Amopage

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

- Views 0
Advertisement

En bro forsterker bruker output fra de to stereokanaler til å drive et enkelt monohøyttaler belastning. Det er ofte gjort for å oppnå en høyere utgangssignal fra forsterkeren ved å kombinere den tilgjengelige kraften i begge kanaler. Mens det er ikke nødvendig når forsterkeren er riktig koblet til stereohøyttalerkabinetter, kan en bro amp være ønskelig dersom systemet skal kjøres i mono. Dette vil tillate deg å bruke full effekt av forsterkeren når det ellers ville bli halvert. Bridging en stereo amp er en enkel prosedyre, men bør bare foretas på en forsterker som er designet for å være bro.

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

Du trenger

brokoblingsbar forsterker

høyttalerkabel

Trinn 1:

Slå av forsterkeren før du kobler til en høyttaler kabinett, og sørge for at høyttalerkabinett som skal brukes er i stand til å håndtere utgangslast. Utgangsimpedansen vil doble når amp er bro (for eksempel hvis amp kjører på 2 ohm stereo utgang, mono bro produksjonen vil være 4 ohm).

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

Steg 2:

Koble en høyttaler ledning eller kabel til "+" output av den første stereo kanal. Koble den andre enden av høyttalerkabel eller wire til "+" terminalen på høyttalerkabinett.

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

Trinn 3:

Koble en høyttaler ledning eller kabel til "-" output av andre stereo kanal. Koble den andre enden av kabelen til "-" terminal i høyttalerkabinettet. Forsterkeren er vellykket brokoblet til mono.

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

Trinn 4:

Slå på forsterker og spille et signal gjennom til høyttaleren for å kontrollere at alt er i forskriftsmessig stand. Hvis det ikke er noe signal, slå av forsterkeren umiddelbart og dobbeltsjekke at all kabling er korrekt.

Hvordan Bridge en stereoforsterker til Mono

Hint

Bridging en forsterker ikke nødvendigvis skape en høyere produksjon enn en stereoforsterker. Når du er koblet til riktig stereohøyttalere, vil resultatet være lik som når den er bygget bro i mono. Bridging er mest nyttig når stereo utgang er ikke tilgjengelig, men økt makt er ønsket.

Brukerveiledningen skal inneholde mer informasjon om hvordan å bygge bro dine spesifikke amp. Pass alltid på forsterkeren er designet for å være bro. Dette vil typisk være angitt ved et diagram i nærheten av utgangssignalene med en linje trukket mellom de utganger som skal brukes for å bygge bro.

Ikke forsøk å bygge bro en forsterker som ikke er beregnet for slik bruk. Dette vil føre til skader på forsterkeren og kan ødelegge høyttalerne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bridge-en-stereoforsterker-til-mono/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Stereo til Mono Adapter Hvordan lage en Stereo til Mono Adapter
  - 阅 0

  I noen lyd situasjoner er det nødvendig å konvertere en stereokilde til mono. I tilfelle du har en stereokilde og mono-mottaker, må du kanskje ha en adapter for å koble de to. Mens slike adaptere kan kjøpes billig, kan man lett bli bygget med noen få

 • Hvordan Bridge en XBox til en PC Hvordan Bridge en XBox til en PC
  - 阅 0

  Xbox 360 er en av de tre beste spillkonsoller på markedet med et fast grep om online gaming publikum med sin Xbox Live-tjenesten. Xbox Live lar spillere konkurrere mot hverandre ved hjelp av en Internett-tilkobling. Det er mange måter å koble Xbox 36

 • Hvordan Bridge en Amp til to høyttalere Hvordan Bridge en Amp til to høyttalere
  - 阅 0

  Mange flerkanals bil forsterkere er bygget med muligheten til å "bro" output. Brodannende tar utgangen fra to kanaler, og kombinerer det til en enkelt kanal. Dette er nyttig når brukeren ønsker en høyere produksjon enkelt kanal for å drive en el