Amopage

Hvordan Brett en Plan Tarp

- Views 1
Advertisement

Etter en uke med slagregn er du endelig på reisemålet. Din presenning har gjort sin jobb og holdt lasten tørr. Slippe en last fra plans betyr å ta det presenning av og sette den bort. Din plan presenning var en stor investering, sørg for at du gjør det riktig ved å brette den riktig. Her er hvordan å kaste en plan presenning for å få mest mulig liv ut av det.

Bruksanvisning

Vær oppmerksom på mulig skade. Tarp håndtering skader er vanlige for plan sjåfører, så pass på å ikke overtrene mens folding og sette bort din presenning.

Be om hjelp. Tenk å få en kompis til å hjelpe deg kaste for å unngå skader. Tarps er tyngre enn de ser ut og dele arbeidet vil gjøre jobben enklere.

Fjern alle stropper og bungees fra presenning. Sette disse i en bestemt plass i førerhuset, slik at du vet hvor de er når du trenger dem igjen.

Lå plans presenning ute på et flatt område. Dette vil gjøre hull og tripping farer lettere merkbar. Hvis du merker noen hull rips eller tårer, få litt presenning tape og fikse skaden nå før det blir verre.

Brett din plan presenning mot midten. Har kompisen din ta den motsatte enden av den siden du jobber med og trekke sammen for å gjøre folden. Dette vil gjøre utfoldelsen enklere når du trenger å bruke den igjen.

Tenk å få en presenning system for plan. Dette kan fungere hvis du er på en dedikert kjøre og du bærer det samme til det er målet hver uke. Disse inkluderer rullende typer og trekkspill-type foldesystemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brett-en-plan-tarp/ "

相关文章!
 • Hvordan Brett et papir stjerne
  - 阅 4

  Å gjøre en perfekt papir stjerne kan være vanskelig. Det er nesten umulig å få alle fem punktene i stjerne nøyaktig samme størrelse. Her er hvordan brette papir i en form og med et enkelt kutt lage den perfekte papir stjerne. Du trenger 11 med 8,5 to

 • Hvordan Brett en Tilpasset Sheet
  - 阅 0

  Hvordan Brett et utstyrt ark. Rydd opp lintøyskap for livet ved å lære hvordan du skal kaste en utstyrt ark. Du trenger Flytende tøymyknere Tilpasset Sheet Vaskemidler Vaskemaskiner Bruksanvisning 1 Vask og tørk ark før bretting og lagre dem. 2 Fjern

 • Hvordan skrive Care Planer for sykehjem
  - 阅 0

  Føderal lov krever at sykehjem utvikle omsorgsplaner for alle beboerne. En omsorgsplan, som kan ta både medisinske og ikke-medisinske problemer, skisserer hvordan sykehjemmet personalet vil hjelpe en person bosatt, liste hva hver medarbeider skal gjø