Amopage

Hvordan Brett en Dollar Bill til en fugl

- Views 15
Advertisement

Hvordan Brett en Dollar Bill til en fugl


Origami er bruken av folder for å skape former og figurer av perfekt kvadrat ark. Penger origami bruker papir valuta for å lage origami figurer. Fordi tradisjonell origami krever en firkantet, krever penger origami ekstra folder for å lage en firkant før du fortsetter med origami figur making. Størrelsen på origami fugler laget av dollarsedler er mindre enn origami figurer laget av standard 6 tommers-by-6 tommer origami papir. En svane er en enkel fugl å gjøre i penger origami.

Lag en Square

Brett dollar bill i to slik at begge endene til å møtes.

Plasser pekefingeren og langfingeren over bunnen hjørne av regningen der de to endene har møttes for å holde regningen på plass. Trekk bunnen foldet hjørne diagonalt for å justere med toppen av regningen for å lage en trekant. Merk at møtet hjørnet med toppen av regningen etterlater en halv tomme av regningen kanten utsatt.

Brett den eksponerte kanten av regningen over trekanten.

Brett ut regningen. Vær oppmerksom på at regningen har to rette linjer på hver ende og en i midten. Brett begge ender av regningen langs den rette linje er knyttet til dette formål. Lovforslaget har nå to "nye" endene. Brett begge ender for å møtes på midtlinjen av regningen. Denne plassen vil danne grunnlaget for din origami svane.

Lag en Money Origami Swan

Slå torget regningen slik at den spisse enden peker opp og ned som en diamant. De to andre endene skal peke ut, som "vinger". Brett diamant i to slik at begge vinge punkter møtes. Brett ut diamant. Merk midtlinjen som har blitt skapt av folden.

Plasser tuppen av pekefingeren på midtlinjen nederst poenget med diamant for å holde papiret på plass. Line opp nederst til høyre kant av diamant med midtlinjen. Trykk ned den nye kanten. Gjenta trinn 2 på venstre side. Den resulterende form bør ligne en kite.

Snu kite over slik at ansiktet er nede. Finn en halv tomme fra høyre punktet på kite vingen opp mot toppen punktet. Mark at halvparten tommer med spiker og merke en linje fra at målingen til hale poenget med kite. Brett bakover langs denne linjen. (The fold bør gå i samme retning som tidligere folder). Dette fold skaper en ny kant. Juster den nye kanten med midtlinjen. Gjenta trinn 3 på den motsatte side.

Brett halen punktet opp og over den øverste enden av kite. Halen punktet bør holde bare en smidgen utover toppen punktet. Lokalisere en del av restpunkt som er likt med de to "wing" punkter. Tenk deg en linje krysset disse to punktene. Brett halen peker ned like under denne linjen. Dette fold skaper hodet og halsen på svanen. Liket av svane er foldet resten av regningen.

Hev hodet og halsen på svane vekk fra kroppen. Sett din svane på skjermen slik at andre kan beundre dollar fugl.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brett-en-dollar-bill-til-en-fugl/ "

相关文章!
 • Hvordan Brett en Dollar Bill Into en skjorte Hvordan Brett en Dollar Bill Into en skjorte
  - 阅 0

  Brett en dollar bill i en collared skjorte form bare for moro skyld, eller som en alternativ måte å tilby et tips. Selv om den ferdige formen ser kompleks, det tar bare et enkelt stykke papir penger til å fullføre skjorte. Starter Velg en dollar bill

 • Hvordan Brett en Dollar Bill Into en Star of David Hvordan Brett en Dollar Bill Into en Star of David
  - 阅 1

  Origami er den gamle kunsten å brette papir i former. Mens mange bruker fargede origami ark i dette håndverket, kan nesten alle stykke papir bli omgjort til et objekt - selv en dollar bill. Finn en skarp dollar bill å skape en Star of David symbol. D

 • Hvordan Brett en Dollar Bill Into en Square Hvordan Brett en Dollar Bill Into en Square
  - 阅 0

  Amerikanske dollarsedler har rektangulær form, med sin bredde er større enn høyden sin. Hvis du har en merkelig formet gavekort eller kort lommeboken, kan det være lurt å kaste en dollar bill slik at den måler et perfekt kvadrat. Finne ut regnestykke