Amopage

Hvordan brenne Wood med spiker i en Fire Pit

- Views 2
Advertisement

Hvordan brenne Wood med spiker i en Fire Pit


Brann pits er ofte et sjarmerende tillegg til bakgården. De tilbyr varme på kjølige kvelder og en rustikk stemning under familie sammenkomster eller grilling. Hvis du er oppfinnsom, men brann groper kan også vise seg å være mer utilitaristisk. For eksempel er det ofte tidkrevende og ensformig å fjerne spiker fra gammelt tømmer eller tregjerde materialet manuelt. I stedet for å trekke neglene, kan du bare brenne bort veden som omgir spiker.

Du trenger

Strøm så, hvis det er nødvendig

opptenningsved

Papir

Brensel

metallbeholder

Bruksanvisning

Cut treholdig neglene slik at det vil passe inn i rammen av ildstedet. Bruk en sirkelsag eller motorsag og kutte forsiktig for å unngå neglene. Hvis bladet kontakter en spiker, bladet vil umiddelbart kjedelig.

Sørg for at området rett rundt ildstedet er ryddet for brennbart materiale, som for eksempel tørt løv, børste eller papir.

Starte en brann i ildstedet. Bruk tørr, krydret opptenningsved og litt papir for å tenne bålet. Legg opptenningsved å sakte bygge bålet. Ikke legg en akselerator, slik som tennvæske eller bensin, for å starte brannen.

Plasser veden inneholder spiker inn i ildstedet når ilden er tilstrekkelig varmt. La treverket brenne. Hvis du har en stor mengde trevirke inneholder negler, vente til tre allerede i pit brenner opp før du legger mer. På denne måten vil du unngå overfylling gropen.

Stoke brann i brann pit for å holde det brennende varmt. Legg til mer trevirke (brensel uten spiker), om nødvendig. Veden må brenne opp helt. Når treet er helt brent, la asken til fullt kult.

Scoop asken ut av ildstedet med en metallbeholder, for eksempel en gammel kaffe kan. Plukk neglene ut av asken og kast dem i søpla. Sile gjennom asken grundig for å fjerne alle negler. De resterende tre aske kan brukes til å befrukte en hage. Du kan også grave et hull og begrave asken.

Hint

Ikke brenn trykkimpregnert trevirke i ditt ildsted. Trykk-impregnert tre kan inneholde giftstoffer som arsen. Burning dette treet kan frigi disse giftstoffene, forårsaker skade på både miljøet og mennesker i nærheten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brenne-wood-med-spiker-i-en-fire-pit/ "

相关文章!
 • Hvordan brenne broer med mennesker
  - 阅 0

  Hvordan brenne broer med folk. Du har hørt uttrykket "Ikke brenne broer" når andre snakker om relasjoner. Vanligvis det er en god ting å huske. Hvis du forlater en jobb, trenger du ikke ønsker å brenne broer med mannen som ansetter, bare i tilfe

 • Hvordan Flekk Wood med stålull og eddik
  - 阅 5

  Hvordan Flekk Wood med stålull og eddik. Stained tremøbler har et tiltalende utseende og er enklere å vedlikeholde enn malt trevirke. Men noen mennesker ikke liker å bruke butikk-kjøpte kjemikalier for å farge og refinish sine møbler. Ved hjelp av st

 • Hvordan brenne DVDer med rask koding
  - 阅 1

  Brenne DVDer med rask koding er viktig hvis du skulle finne deg selv i et rush å brenne DVD. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å endre kodingsinnstilling finnes i din favoritt DVD brenner programvare. Vær forsiktig om du gjør dette fordi en rask kod