Amopage

Hvordan brenne Wood i en peis

- Views 16
Advertisement

Hvordan brenne Wood i en peis


En brølende brann i peisen er et varmt sted å kose deg i de kalde vintermånedene. Peiser kommer i både vedfyring, gass log og elektriske modeller. Den vedfyrte modellen er den eldste formen og anvendelser som hakket, krydret ved til brensel. Selv om prosessen med å bygge en brann ikke kan virke komplisert å mestre, det er faktisk en rett og galt måte å gjøre det.

Du trenger

opptenningsved

peis tre

Avis

Lighter

Bruksanvisning

Samle opp fire-fem stykker av kindling, som er små kvister, og gjeng dem sammen i midten av peisen rist.

Lå ett stykke peis tre på toppen av den ene enden av opptenningsved, slik at det er vinkelrett på det og på slutten av tre vender mot deg. Gjenta prosessen for å plassere en annen del av peis tre på den andre siden av opptenningsved.

Skyv endene av hver av de to trestykker tilbake til de berører baksiden av peisen. Skyv bak endene av stokkene mot hverandre med to til tre inches, slik at de er litt vinklet.

Plukk opp en annen del av brensel og sette den på toppen av dagens to stykker slik at den hviler på dem begge. Skyv denne stykke tre så langt tilbake som du kan. Sett inn en annen del av tre rett foran det, igjen skyve den så langt tilbake som mulig.

Slå opp i toppen av peisen og finne den eller spak som åpner metall demper. Shift knappen eller spaken til spjeldet åpnes, og du kan se rett opp i peisen.

Twist to avispapir sammen tett inntil de danner en lang streng. Tenn slutten av avisen med en lighter og hold den rett over loggene i peisen til du ser røyken flyte oppover i stedet for ut mot deg. Senk avisen til opptenningsved nederst på treet, og hold den der til det lyser. Slipp avisen i peisen og lukke dører eller skjerm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brenne-wood-i-en-peis/ "

相关文章!
 • Hvordan Stable Wood i en peis
  - 阅 6

  Nøkkelen til å bygge en brølende brann i en peis er riktig å stable veden. Veden må stables på en slik måte at oksygen kan komme til brannen og bygge opp varmen slik at alle bitene av tre antennes. Her er noen tips om hvordan du skal stable veden i e

 • Hvordan brenne Wood Chips
  - 阅 3

  Treflis er et alternativ til brennende stokker til å varme boliger og bygninger. Fordelen til å brenne flis snarere enn loggene er at chips brenne nesten helt, og etterlater svært lite aske eller rester. For å brenne flis, må bygningen være utstyrt m

 • Hvordan brenne Wood med spiker i en Fire Pit Hvordan brenne Wood med spiker i en Fire Pit
  - 阅 2

  Brann pits er ofte et sjarmerende tillegg til bakgården. De tilbyr varme på kjølige kvelder og en rustikk stemning under familie sammenkomster eller grilling. Hvis du er oppfinnsom, men brann groper kan også vise seg å være mer utilitaristisk. For ek