Amopage

Hvordan brenne Wood Chips

- Views 3
Advertisement

Treflis er et alternativ til brennende stokker til å varme boliger og bygninger. Fordelen til å brenne flis snarere enn loggene er at chips brenne nesten helt, og etterlater svært lite aske eller rester. For å brenne flis, må bygningen være utstyrt med en vedovn eller peis. Treflis er tilgjengelig for kjøp på trelast møller, eller du kan lage dine egne flis ved å sette bena inn i en chipping maskin.

Du trenger

limbs

Flis

betongblokker

tarp

Vedovn

Avis

Lang håndteres kamp

Skuffe

Hyssing

Bruksanvisning

Fjern bladene fra grener og sette bena inn i en flismaskin for å lage flis. Gjør chips på våren og la dem tørke over sommeren for å riktig sesong dem. Oppbevar treflis inne i en garasje eller på en forhøyning av betongblokker utendørs. Dekk flis med en løs presenning.

Legg en 1/2-tommers lag av avis i bunnen av vedovnen eller peisen.

Plasser en spade full av flis på toppen av avisen og arrangere dem i en enkelt, jevnt lag. Pass på at det er mellomrom i mellom flis, slik at luften kan sirkulere for å starte brannen.

Rulle opp en eller to ruller med avis og knytte dem med et stykke hyssing. Plasser to ruller med avis på toppen av treflis.

Strike en lang håndteres kamp og lys rullet opp avis på toppen av sjetongene. Hvis du bruker en vedovn, lukke døren på ovnen og trykker på "på" knappen.

Legg en eller to spader av flis gang brannen produserer en god brenne, som bør ta mer enn fem minutter. Legg en skuffe full av gangen og la brannen å gjenopprette før du legger den andre spade av treflis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brenne-wood-chips/ "

相关文章!
 • Kan du brenne Wood Chips i en pelletskaminen? Kan du brenne Wood Chips i en pelletskaminen?
  - 阅 0

  Mens det er logistisk mulig å brenne flis i en pelletskaminen, er det ikke en veldig lett eller praktisk valg. Pelletsovner er konstruert for å utnytte spesielt laget pellets; å mate dem automatisk inn i forbrenningskammeret; for å forbruke den brenn

 • Hvordan bruke Wood Chips i en hage Hvordan bruke Wood Chips i en hage
  - 阅 0

  Flis er en hage gullgruve. De er lett å få, billig og legge til skjønnhet og en attraktiv aroma til landskapsforming og hage. Hold dem over bakken, men som de vil binde opp nitrogen i jord som de brytes ned, og innhøsting vil lide. Lag en bane Flis l

 • Hvordan bruke Wood Chips i en røyker
  - 阅 0

  Treflis er nøkkelen til å formidle smak under røyking prosessen og er mest effektive i kull og det fyres med griller og røykere. Ulike typer treslag gi varierende smaker som utfyller spesifikke kjøtt. Du trenger Charcoal røyker eller grill med offset