Amopage

Hvordan brenne ISO til en Boot CD

- Views 0
Advertisement

Hvordan brenne ISO til en Boot CD


En ISO-fil er en bildefil av en CD eller DVD. Det er forskjellig fra å kopiere diskinnholdet, fordi ISO-filen kan plassere hver fil på samme sted som den opprinnelige. Dette betyr at hver funksjon av den opprinnelige CD vil bli kopiert i kopiene. Hvis en CD eller DVD er oppstartbar, installerer programmer eller har andre spesielle funksjoner, bare kopierer filene vil ikke sikre dette - men en ISO image kan.

Du trenger

Datamaskin med Internett-tilgang

CD eller DVD

ISO brenner programvare

Hvordan brenne ISO til en Boot CD

Finn ISO-bildefilen du ønsker og lage en kopi på harddisken.

For eksempel å laste ned "The Ultimate Boot CD for Windows", kan du gå til Dowloads siden av ubcd4win.com og plukke en nedlasting server. Lagre filen i en mappe slik at det kan bli funnet senere.

Last ned programvare stand til å brenne en ISO til CD eller DVD og gjenskape diskfilen. Dette er forskjellig fra å lagre en kopi av ISO på disk. Den brenner programvare beskrivelse vil helt klart si at det vil brenne ISO-bilder.

Bruk Cheetah CD og DVD brenner programvare, Active @ ISO Burner eller annen ISO-brenner. (Linker for Cheetah og Active @ kan finnes i Referanse-delen.) Aktiv @ vil bare brenne en ISO og er gratis. Cheetah er en universell brenner. Det er gratis å prøve og som i 2010 koster $ 19.95 etter prøveperioden.

Installer brenner programvare. Åpne Windows Utforsker til mappen som inneholder filen er lastet ned i trinn 2. Kjør den nedlastede filen for å installere programvaren. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Brenn ISO til CD eller DVD. Åpne ISO-brenner installert i trinn 3. Åpne fil lastet ned i trinn 1 ved å klikke på "File" og "Open", navigere til filen og dobbeltklikke på den. Brenne filen til disk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brenne-iso-til-en-boot-cd/ "

相关文章!
 • Hvordan brenne ISO til DVD på en Mac Hvordan brenne ISO til DVD på en Mac
  - 阅 0

  En ISO-fil inneholder all nødvendig informasjon for å lage en DVD for å spille på en datamaskin eller frittstående DVD-spiller. ISO-formatet er ikke kompatibel med den nødvendige formatet DVD-bruker, så det må konverteres. Gratis programmer som kan b

 • Hvordan brenne ISO til DVD & Shrink Size
  - 阅 0

  En ISO-fil er "bilde" av filene på en CD / DVD. Disse kan lages mange forskjellige måter. Når en ISO er opprettet, må du brenne ISO på en tom DVD å bruke den. Noen ganger ISO-filen blir for stor til å bli plassert på en enkelt DVD, og ​​det må k

 • Hvordan brenne ISO til en partisjon Hvordan brenne ISO til en partisjon
  - 阅 0

  ISO-filer er en flott måte å få store mengder til informasjon på en harddisk eller harddisk partisjon. ISO er essensielt arkivfiler, som regel bilder av en CD eller DVD og kan gi en fin måte å sikkerhetskopiere filer fra en harddisk og deretter flytt