Amopage

Hvordan Breed Shorkies

- Views 0
Advertisement

Hvordan Breed Shorkies


Shorkies er en relativ nykommer til den lange listen av leketøy hunderaser, så oppkalt etter sin lille størrelse. Som en krysning mellom en shih tzu og en Yorkshire terrier, er shorkie ikke anerkjent som en rase av American Kennel Club. Likevel, en registrering organisasjon kalt Shorkie Club of America stiller strenge avl standarder. Ifølge klubben, bare valper avlet fra en kvinnelig shih tzu og mannlig Yorkie vise ekte shorkie trekk.

Du trenger

To shorkies (mannlige og kvinnelige)

eller

Kvinne shih tzu og mannlig Yorkie

Regi sertifisering for hver av foreldrene hund

Bruksanvisning

 • 1

Erverve foreldre hundene og gi dem tilstrekkelig mat, husly, oppmerksomhet og mosjon. De levende ordninger kan være to sertifiserte shorkies eller en kvinnelig shih tzu og en mannlig Yorkie.

2

Få sertifisering for hunder fra en anerkjent rase-spesifikke registeret. Hvis du bruker to shorkie foreldre, få sertifisering for hver hund fra Shorkie Club of America. For kryss-avl, få stamtavle sertifisering fra en Yorkie og en shih tzu forening. Disse sertifiseringer vil bli pålagt å liste opp noen valper på shorkie registret.

3

Verve tjenestene til en veterinær for å sikre at hundene er friske, vaksinert, orm-fri og gammel nok til å gjøre babyer. Mindre hunder bør ikke ha mer enn ett kull hvert femte år. De fleste er ikke kjønnsmoden før om to år.

4

Tillat shorkie foreldre god eksponering mot hverandre og muligheter for intimitet. Selv om forholdene er mindre enn privat, vil du sannsynligvis ha en gravid kvinne snart.

5

Undersøke kvinnelige shorkie eller shih tzu mage regelmessig for tegn på graviditet, inkludert hevelse og lekkasje.

6

Øk feedings for gravide kvinner, utnytte et fôr som er annonsert som vitamin-rik. Hvis skiftende mat gjør henne spise mindre, spør din veterinær om kosttilskudd.

7

Øk dine turer til veterinær etter at du oppdager at din kvinnelige skal ha valper. Få hjelp når fødselen starter hvis du ikke har trening for å utføre de oppgaver selv.

Hint

Når du kjøper dine overordnede hunder, sørg for at de blir hentet fra en anerkjent oppdretter. Dobbeltsjekk oppdretter sertifiseringskrav med foreningens registret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-breed-shorkies/ "

相关文章!
 • Hvordan Breed Red Ear Sliders
  - 阅 1

  Red Ear Sliders er et moderat størrelse, føyelig arter av skilpadde, populære med reptil entusiaster som gode start kjæledyr for uerfarne eiere. Opprinnelig hailing fra de sørlige delene av USA, Røde Ear Slider bebor nå nesten hvert kontinent på Jord

 • Hvordan Breed Bantam Chickens
  - 阅 0

  Bantam høner har blitt en av de mest populære kylling varianter over hele verden. Stammer fra den lille jungel foul hører hjemme i sørøst Asia, refererer begrepet bantam nå til enhver liten rase av kylling holdt som enten husdyr eller kjæledyr. Den l

 • Hvordan Breed, Grow & Salg Orchids Hvordan Breed, Grow & Salg Orchids
  - 阅 1

  Forstå viktigheten av å navngi en orkidé, hvordan å avle på tvers av slekter og hvor du finner lokal hjelp med orkidé omsorg er avgjørende for en orkidé dyrker. Lær mer i denne gratis pedagogisk videoserien. oppsummering Series Orkideer har noen av d