Amopage

Hvordan Breed en Pet Spider

- Views 5
Advertisement

Enten du har navngitt ham Rover, Spot eller Fluffy, er det kjæledyret ditt og du elsker ham! Dessverre ikke alle vil være enige. Men hva kan binde din kjærlighet for din edderkopp er ønsket om å avle din pet akkurat som andre hundeeiere. Selv om avl edderkopper i fangenskap er vanskeligere enn avl hester eller hunder, er det mulig, og du kan bare finne deg selv stolte foreldre til lille spiderlings.

Bruksanvisning

Introduser hannen inn i kvinnens habitat. Når presentere den mannlige, bruk en klar stykke plast for å skille de to, og la dem bli kjent med hverandre litt, sakte fjerne plasten. Se etter tegn på aggresjon fra enten edderkopp og bruke plast for å skille edderkopper hvis nødvendig.

Se den mannlige etter tegn på at han forbereder seg på å nærme seg den kvinnelige å pare seg. Selv om skiltene vil variere mellom arter, vil mange streik gulvet med bena og riste kroppen opp og ned.

Observere den kvinnelige for åpenhet og tegn på at parringen har begynt. Hvis hun er "interessert" i dette edderkopp tilnærmelser, vil hun sannsynligvis svare med samme manerer som hennes potensial kompis.

Overvåk paring prosessen. Den kvinnelige vilje bak opp utsette henne buk og hoggtenner. Hannen vil bruke sine tibial spurs å sikre sine hoggtenner for å sikre at han ikke er i fare for å bli bitt. Han vil inseminere henne ved å sette inn sitt embolus inn i hennes kjønnsåpning. Hannen vil løslate en av hennes hoggtenner og bruke sin forbeinet å gni underverdenen i den kvinnelige i et forsøk på å berolige henne. Etter den kvinnelige er roet, vil han slippe henne annet fang og gjøre en rask tilbaketrekning.

Fjern den mannlige fra terrarium når han har trukket seg tilbake. Mange kvinnelige edderkopper har en tendens til å drepe sin kompis etter avl.

Forsøk paring prosessen igjen noen dager senere. Hvis den kvinnelige nekter den mannlige det er et godt tegn at det første hekkeforsøk var vellykket!

Se den kvinnelige etter tegn på at hun er utviklings egg utilslørt de neste 5 til 10 uker, avhengig av hvilken type edderkopp du har. Hun vil spinne en Silken web at hun vil bruke som en seng for sine egg. Antallet egg lagt an på dine spesifikke type edderkopp. Når lagt, vil hun bryte opp sine egg i en spunnet silke ball for inkubasjonstid på 1 til 4 måneder. Hun vil sjelden forlate sine dyrebare egg.

Hint

Sørg for at edderkoppen er fersk molted og godt matet som mannens sperm kan gå tapt når den kvinnelige kaster huden hennes.

Overvåke både edderkopper tett selv etter paringsritualet har begynt. Hannen vil hele tiden være i fare for hans kvinnelige motstykke. Hvis han er treg til å sikre sine hoggtenner, vil den kvinnelige bite ham og spise ham heller enn pare seg med ham. Watching både edderkopper for indikasjoner på at paring ikke går jevnt og skille dem umiddelbart er avgjørende.

Edderkopper er ensomme dyr, og to skal aldri oppbevares i samme habitat sammen. Jo mer dominerende edderkoppen vil drepe svakere, så bare tillate edderkoppene å bebo den samme plassen når du forsøker å pare seg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-breed-en-pet-spider/ "

相关文章!
 • Hvordan Breed en Pet Parakeet
  - 阅 0

  Hvordan Breed en Pet Parakeet. Avl kjæledyret parakitter kan være enklere enn det ser ut. Hvis du gir de rette forholdene for kjæledyret ditt, vil parakitter avle vellykket. Riktig ernæring og en god reir boks vil stimulere din undulat trang til å av

 • Hvordan Breed en Pet Hermit Crab
  - 阅 0

  Opprinnelig eremittkreps holdt i fangenskap var ikke forventet å avle vellykket. Mens avl eremittkreps kan være en utfordrende opplevelse, er det mulig å avle dem hvis du betaler nær oppmerksomhet til deres atferd og habitat. Når eremitt krabbe unge

 • Hvordan kjøpe en Pet Spider Monkey Hvordan kjøpe en Pet Spider Monkey
  - 阅 0

  Spider aper er små primater som veier ca 20 lbs. og stå ca 3 fot høy. Disse apene er leken, sosial, vennlig og ofte ødeleggende. Selv om søte, de krever så mye tid og krefter som et menneskebarn. Det er viktig å huske på at aper er fortsatt ville dyr