Amopage

Hvordan Brake på en enhjuling

- Views 0
Advertisement

Hvordan Brake på en enhjuling


En enhjuling er en av de enkleste kjøretøy med hjul, som består av litt mer enn et hjul, et par pedaler og et sete. De fleste strammere ikke har noen form for bremsesystemet som er installert på dem, siden pedalene er koblet direkte til akselen og brukes til å styre hjulet direkte. Å kunne stoppe en enhjuling når det er i bevegelse er en viktig ferdighet, imidlertid, og er relativt enkelt å gjøre, forutsatt at du er kjent nok med ridning en enhjuling å holde balansen mens bremsing. Å kunne bremse effektivt kan ta litt praksis, men handlingen av bremse er i seg selv veldig enkelt.

Bruksanvisning

Stopp aktivt syklet videre, slik at enhjuling til kysten for et øyeblikk mens føttene forblir på pedalene. Ikke prøv å stoppe pedalene fra å bevege seg mens kystfart.

Len deg litt forover og bakover retning av tråkk. Ikke gjør en full omdreining med pedalene; du ikke ønsker å gå bakover. Påfør akkurat nok bakover trykk på pedalene for å stoppe videre fremdriften.

Pedal føttene litt frem og tilbake, beveger overkroppen litt i motsatt retning av tråkk slik at du kan holde balansen mens resterende stille. Du kan også sette en eller begge føttene på bakken når enhjuling har stoppet hvis du ikke ønsker å gå på tomgang på syklusen.

Hint

Selv om de fleste hurtigstrammere ikke har bremsemekanismer, kan enkelte modeller, for eksempel fjellhurtigstrammere, bruker bremsene for å kontrollere hastighet mens kystfart i nedoverbakke for lange avstander.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-brake-pa-en-enhjuling/ "

相关文章!
 • Hvordan å ri en enhjuling Hvordan å ri en enhjuling
  - 阅 0

  Lær hvordan å ri en enhjuling i denne gratis video-serien. Få sirkus og sikkerhetstips fra en profesjonell utøver. oppsummering Series Den enhjuling ble utviklet kort tid etter utviklingen av sykkel i midten av forrige århundre. Noen tror at enhjulin

 • Hvordan å ri en enhjuling for nybegynnere Hvordan å ri en enhjuling for nybegynnere
  - 阅 0

  Selv om det kanskje ikke det mest praktiske form for transport, er det vanskelig å ikke smile ved synet av noen ridning en enhjuling. Hvis du allerede har mestret å sykle, kan enhjuling riding tilby deg et nytt perspektiv og nye utfordringer. Monteri

 • Hvordan lage en hjemmelaget enhjuling Hvordan lage en hjemmelaget enhjuling
  - 阅 0

  Når du gjør en hjemmelaget enhjuling, ikke bare får du til å bygge en maskin til din eksakte smak, men du får også å eksperimentere uten å bekymre ødelegge en investering. Enten du kommer til å lage en hjemmelaget enhjuling for triks, pendling eller