Amopage

Hvordan bli unbanned fra Kommunikasjon på Xbox

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli unbanned fra Kommunikasjon på Xbox


Microsoft utsetter kommunikasjonsrettigheter på Xbox Live-kontoer for brudd på vilkårene for bruk og Code of Conduct som involverer kommunikasjon, for eksempel sende truende meldinger eller støtende in-game chat. En kommunikasjons suspensjon vil hindre deg fra å bruke noen metoder for kommunikasjon på Xbox. Når du får en suspensjon, vil du motta en e-post og en melding på Xbox varsle deg når suspensjonen vil ende. Hvis du ønsker å anke saken eller lære mer detaljer, kan du legge ut på Xbox fora for å få svar fra en Xbox offisiell.

Bruksanvisning

 • 1

Besøk "Min LIVE-konto ble suspendert" styret på Xbox fora (lenke i Resources).

2

Klikk på "Logg inn" øverst på siden og logg inn på din Live-konto.

3

Trykk på "Nytt innlegg".

4

Skriv en tittel i "Emne" linjen ber om suspensjon.

5

Skriv inn ytterligere spørsmål eller klager du har i "Beskrivelse" -boksen. Sørg for å inkludere navnet på gamertag med suspensjon eller annet sted i meldingen.

6

Klikk på "Post". Du vil ikke se meldingen vises fordi alle meldinger på forumet må gå gjennom en manuell godkjenning. Må ikke legge inn meldingen.

7

Rull ned til bunnen av forumet siden og klikk "Innstillinger".

8

Sjekk "Motta e-post" boks i innstillingene, og klikk "Lagre". En Microsoft-ansatt kan svare på innlegget ditt via e-post, og uten dette alternativet er valgt vil du ikke få meldingen.

9

Vent på svar fra Microsoft eller vente på suspensjonsperioden å gå sin gang.

Hint

Hvis du vet hvorfor konto kommunikasjon ble suspendert og vedta boten, trenger du ikke å sende en epost. Vent til det børsnoterte tid for suspensjonen til slutt.

Hvis du har endret e-postadresse siden gjør din Live-konto, kan du oppdatere det i innstillingene for å sørge for at du får noen svar fra Microsoft.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-unbanned-fra-kommunikasjon-pa-xbox/ "

相关文章!
 • Hvordan bli unbanned Fra fantage
  - 阅 0

  Fantage er et nettsamfunn hvor brukerne kan lage avatarer, post innhold, chat på forum og generelt engasjere seg i en virtuell verden hvor de kan møtes og samhandle med andre brukere. En del samfunnet, en del spill, er fantage en online reisemål for

 • Hvordan bli unbanned fra et nettsted Hvordan bli unbanned fra et nettsted
  - 阅 0

  Internett er fylt med millioner av utsalgssteder for å kommunisere med og møte andre mennesker. Uansett hva emnet du ønsker å diskutere eller få hjelp med, er du sannsynligvis å finne det et sted på nettet. Mange nettsteder bruker moderatorer eller a

 • Hvordan bli unbanned Fra "Counter-Strike" Hvordan bli unbanned Fra "Counter-Strike"
  - 阅 0

  Videoen spillet "Counter Strike" har inntil nylig vært en av de mest snytt spill i eksistens. Som svar på dette har spillets utvikler Valve Corporation, iverksatt en rekke strenge forbud gjennom sin Valve Anti-Cheat program som identifiserer og