Amopage

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll

- Views 3
Advertisement

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll


Det er søke 32 millioner treff på Google etter "Hvordan bli rik", og en av de beste resultatene er, ikke overraskende, her på dette nettstedet. Men noe som er overraskende er at i en avstemning spør "Hvordan ville du heller bli rik?" - 40% av de spurte svarte at de ønsker å bli rik ved å bygge en vellykket bedrift som en entreprenør. Linken "Get Rich Poll" er på listen ressursene nedenfor denne artikkelen.)

Du trenger

Besluttsomhet

Fokus

fasthet

En grunn til at resonerer

mål

Forretningsplan

Bruksanvisning

Tjene det: Som du kan se i bildet av avstemningen resultater over, den største andelen av de som deltar i "Get Rich Poll" foretrekker å bli rik ved å bygge en vellykket bedrift som en entreprenør. Statistikken viser at oddsen mot suksess i en ny virksomhet er høy. Avhengig av hvilken bransje forsøket er i - Tallene viser vanligvis godt over halvparten mislykkes innen fem år, og noen statistikk tyder på odds så høyt som 95% mot gründer suksess.

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll


WIN LOTTERI: Nesten 30% av respondentene velger alternativet for å bli rik ved å "vinne den største lotto jackpot noensinne". Du kan ikke klandre noen for å ville vinne i lotto, men oddsen på som er godt kjent på omtrent ett i femten millioner. Tatt i betraktning at sjansene for å bli truffet av lynet er om lag én av to millioner, betyr det at du kan bli truffet av lynet om syv ganger før du vinner i lotto. Sjansene for å finne en perle i en østers er om lag én av 12 000 - slik at du kan bli rik som en østers dykker litt raskere enn ved å vinne i lotto.

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll


INVESTERING: Tredje plass i avstemningen holdes av to forskjellige "Invest" svar. Folk ble spurt om de heller vil investere i fast eiendom (14%) eller Stock Market (7%) og heller ikke en av disse investeringene gjør det bra som dette er skrevet i januar 2009. Men det illustrerer tydelig at folk flest ser investering som en vesentlig del av å bygge rikdom og bli rik. Vi kunne like godt ha spurt om de ønsker å bli pro sports superstjerner eller kjendis musikere, sangere eller vellykkede forfattere.

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll


ARV: Siste plass i Get Rich Poll går til "arve en formue fra en fjern slektning" alternativet. Interessant, vi vet alle om vi har vell i våre familier, selv om det er en veldig fjern slektning som er innehaver av pengesekkene. Alle vet sine sjanser for å bli rik ved å bli navngitt i viljen til en slektning (eller venner familie). Vi kunne bare ha lett spurte andre lange odds alternativer som for eksempel å bli en profesjonell sports superstjerne, kjent forfatter eller topp ti musiker - men de fleste av oss også erkjenne at de er usannsynlige veier til rikdom også.

Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-rik-vinn-lotteriet-arve-en-formue-bygge-en-bedrift-get-rich-poll/ "

相关文章!
 • Hvordan bli rik Young Hvordan bli rik Young
  - 阅 0

  For å bli rik ung er den amerikanske drømmen. Det virker som å bli rik, må du handle tid, slik at når du har penger, trenger du ikke har noen tid igjen å bruke den. Vel, dette er ikke slik jeg ønsker å leve, og jeg er sikker på at du ikke ønsker å he

 • Hvordan bli rik med bare $ 1 dollar om dagen Hvordan bli rik med bare $ 1 dollar om dagen
  - 阅 0

  Hei vi alle vet er det ingen sann måte å bli rik raskt. Du kan bli rik fort, men hva oss se på et bli rik treg måte. Her er noen tips om hvordan du kan bli rik på en dollar om dagen. Bruksanvisning Hvis du lagrer en dollar om dagen, så ville du ha $

 • Hvordan bli rik på den enkle måten
  - 阅 0

  Denne artikkelen vil gi deg tips et råd om hvordan du kan bli rik måten de rike bli rik. Så hør opp .... Du trenger Kjøre Financial Intelligence Disiplin Bruksanvisning 1 Det første trinnet er ganske enkelt å bruke mye mindre penger enn du gjør. Dett