Amopage

Hvordan bli ordinert i Colorado

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli ordinert i Colorado


Du trenger ikke år med bibelske studier på et seminar for å være en ordinert prest i Colorado. Ifølge Colorado State lov, bare en religiøs organisasjon kan ordinere en person som prest, men det er mange religiøse grupper i staten og hele nasjonen som vil ordinere en person over internett. Enten du ønsker å starte din egen menighet eller bli et bryllup liturg, kan du bli ordinert i bare noen få dager gjennom mange av disse områdene.

Amerikansk Fellowship Church

Naviger til den amerikanske Fellowship Church nettstedet oppført i Referanser å bruke nettleseren.

Velg hvor lenge du ønsker å bli ordinert ved å klikke på linken, enten ett år, fem år eller for livet.

Skriv inn navn og adresse som du vil at det skal vises på ordinasjon legitimasjon. Kortet fungerer også som din offisielle ordinasjon lisens.

Fullfør bestillingen ved å legge kortet til din online handlekurven og skriver inn betalingsinformasjon. Lisensen vil bli sendt til deg, og du vil bli offisielt en ordinert prest i Colorado.

Verden Christianship Ministries

Naviger til World Christianship Ministries nettside ved hjelp av koblingen funnet under Referanser. Begynn ordinasjon programmet ved å klikke på "Søk nå".

Skrive ut og fylle ut de to søknadsskjemaer på neste side. På bestillingsskjemaet, velg "Certificate of ordinasjon." Dette er den offisielle lisensen som beviser at du er ordinert.

Fakse søknaden til telefonnummeret på søknaden eller sende den inn til departementet adresse. Du kan også ringe over telefonen for å søke om ordinasjon. Behandlingen tar vanligvis fra tre til fem virkedager.

Hint

For å opprettholde din ordinasjon må du være i god stand med kirken eller tjeneste ved å kontakte dem en gang i året, og varsle dem om eventuelle adresse eller navneendringer. Du må også godta kirkens etiske regler, som kan finnes på nettstedet oppført under Referanser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-ordinert-i-colorado/ "

相关文章!
 • Hvordan bli ordinert i Texas for Marriage
  - 阅 0

  Å bli ordinert i Texas for å forrette et ekteskap betyr at du må motta lisensiering og støtte fra en religiøs organisasjon til å gjøre det. Enhver juridisk anerkjent religiøs organisasjon som tilbyr ordinasjon kan gi deg riktig koordinering legitimas

 • Hvordan bli ordinert som Presbyterian minister Hvordan bli ordinert som Presbyterian minister
  - 阅 0

  Den presbyterianske kirke mener alle medlemmer av kirken er kalt til tjeneste, og forventes å være et levende eksempel. Noen, derimot, er kalt til å ta på seg lederroller innenfor kirken. Dette kallet til lederskap inneholder tre deler. Den første de

 • Hvordan bli ordinert i Missouri Hvordan bli ordinert i Missouri
  - 阅 0

  I Missouri, har en ordinert prest muligheten til å presidere over et ekteskap seremoni, gir mann og kone med rettslig anerkjennelse av deres ekteskap. Å bli en ordinert prest i Missouri krever ikke noen direkte tilknytning til noen religion eller en