Amopage

Hvordan bli kvitt treet sopp

- Views 3
Advertisement

Hvordan bli kvitt treet sopp


Enkelte sopp kan herje trærne, spise bort på tre, rotting røttene og defoliating kalesjen. Å behandle treet for en sopp sykdom, må du først diagnostisere hva som infiserer treet. Tre soppsykdommer inkluderer rot og rumpe råte, cankers, vaskulær eller verticillium wilt, leafspots, sotete mold og pulveraktig mugg. Avhengig av den spesifikke sopp som infiserer treet ditt, kan dine behandlingstilbud omfatter bruk av en soppdreper, selektiv beskjæring av treet eller en kombinasjon av begge.

Du trenger

Soppmidler

beskjæring verktøy

fosfonatdimetyletyl spray

insektmiddel

rødsprit

vernehansker

Åndedrettsansiktsmaske

Diagnostisere Fungal Disease

Se etter en hvit, pulveraktig stoff som dekker bladoverflatene å diagnostisere pulveraktig mugg. Pulveraktig mugg er en sopp sykdom som påvirker nesten alle trær som kan overleve gjennom vinteren.

Diagnostisere verticillium eller vaskulær wilt ved å inspisere treet for lysere farge i bladene og defoliation av treet enten på den ene siden av treet eller over. Hvis du skrelle tilbake barken på treet, vil du se misfargede streker på veden.

Identifisere rot og rumpe råte sykdommer ved å se etter en samlet tap av kraft og forfallet av trestammen. Hvis du utsetter en del av treets røtter, vil du se at røttene er forfalt.

Se etter en svart stoff som dekker overflaten av treets blader å diagnostisere sotet mold. I stedet for å leve av treet, denne soppen faktisk vokser på Honeydew utskilles av visse insekter som bladlus, så se etter et insekt infestation i treet også.

Diagnostisere en canker sykdom ved å se etter callused vev utviklings på utsiden av treets stamme eller greiner. Cankers vanligvis dukke opp på såret områder av treet og kan fremstå som misfargede hevelser eller nedsunket depresjoner at noen ganger oser en saft-lignende væske.

Identifisere foliar sykdommer eller "leafspots" ved å studere treets blader å oppdage flekker eller skjolder og defoliation av bladene eller nåler. Leafspot sopp trives på trær som er i skyggen eller overfylt sammen og formere seg merkbart på sensommeren.

Unn treet sopp sykdom

Unn pulveraktig mugg ved å spraye treet med en svovel-baserte soppdreper tidlig på høsten eller våren med en hastighet på 1 til 2 ss. per 1 liter vann. Følg instruksjonene på soppdreper etikett.

Skjære vekk de infiserte greiner å behandle verticillium eller vaskulær wilt. Dette er en jord-borne sopp som er nesten umulig å bli kvitt, men du kan hjelpe treet å komme med riktig beskjæring, god gjødsling og riktig vanning.

Unn Phytophthora rot og rumpe råte ved å bruke en soppdreper til jorda rundt treet og sprøyting treet med et fosfonat spray på våren eller høsten. De fleste andre typer rot og rumpe råte er uhelbredelig, som krever fjerning av infiserte trær og nyplanting med resistente treslag.

Bli kvitt Honeydew-sekresjon insekter å drepe sotet mold. Spray bladene med vann for å fjerne honning og insekter. Unn mer alvorlige infeksjoner eller større trær med riktig insektmiddel, etter programmet og doseringsanvisningen på etiketten.

Skjær bort de døde, døende og rustet bort grener i løpet av vinteren eller tidlig på våren for å behandle canker sykdommer. Klipp ut canker vekster fra større grener eller stammen til bare sunt tre gjenstår, forlater rene kanter. Behandle treet med den aktuelle soppmiddel, å påføre den kjemiske ifølge etiketten.

Unn foliar sykdommer eller "leafspots" ved tynning ut grenene i høst og gjødsling med et komplett tre gjødsel om våren. Kast eller brenne alle falne blader og beskjæres grener for å hindre spredning av soppsykdommer. Ta kontakt med din lokale landbruket forlengelse tjeneste hvis du har et utbredt eller alvorlig soppinfeksjon i trærne.

Hint

Alltid desinfisere beskjæring verktøy før og etter bruk dem på hvert tre for å hindre spredning av sykdommer. Desinfisere verktøy med en oppløsning av en del vann og tre deler denaturert alkohol.

Bruk vernehansker og åndedrettsansiktsmaske ved håndtering og sprøyting kjemikalier som insektmidler og soppmidler. Følg alltid instruksjonene på etiketten nøyaktig.

Unngå å bruke en svovel-baserte soppdreper på valnøtt trær eller små trær, fordi svovel kan skade disse trærne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-treet-sopp/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt tånegl sopp naturlig Hvordan bli kvitt tånegl sopp naturlig
  - 阅 2

  Har du stygge, gule, sprukne negler? Er du flau over å bruke sandaler i frykt for at folk vil se stygge tåneglene? Tånegl sopp er et svært vanlig problem for mange mennesker. Det kan ta måneder eller år for å gå bort. Hvis du ikke ønsker å stole på l

 • Hvordan bli kvitt fot sopp Hvordan bli kvitt fot sopp
  - 阅 0

  Fotsopp er en soppinfeksjon i huden av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverr

 • Hvordan bli kvitt negl sopp
  - 阅 1

  Det er flere behandlinger for negl sopp, inkludert noen svært effektive medisiner. Men kan noen typer negl sopp medisin føre til at du har alvorlige leverproblemer, så mange mennesker velger å enten lide med de pinlige og problematiske symptomer elle