Amopage

Hvordan bli kvitt opossums

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli kvitt opossums


Opossums kan skape kaos på en hage, grønnsakshage og plen. Mens opossums nesten aldri bære rabies, du vil aldri komme for nær eller tillate en eller flere til å søke ly utenfor hjemmet. Hvis opossums har tatt over din eiendom, kan du humant bli kvitt dem ved hjelp av noen enkle teknikker. Ingen vil skade eller drepe opossums, men alle er effektiv på å bli kvitt dem.

Du trenger

Havahart opossum felle

Ammoniakk

gammel kan

Old fille

Liten critter frastøtende

Bruksanvisning

 • 1

Begrense tilgangen til mat. Sikre søppeldunker med lufttett lokk og fjerne nedfallsfrukt fra bakken. Sjekk frukttrær regelmessig. Hold fuglebrett samt hunde- og kattemat skuffer inne i huset om natten.

2

Eliminer gjemmesteder. Hold pensel og tre inne i en låst garasje i stedet for utendørs. Opossum liker å gjemme seg i børste og tre hauger.

3

Bruk en Havahart opossum felle. Plasser noen hermetisert hundemat eller en gammel frukt eller grønnsak inne i fellen. Lukten vil tiltrekke seg pungrotte og felle ham inne når han kommer inn i buret. Transportere ham til et åpent jorde, bort fra huset, og sette ham fri.

4

Avverge fremtidige opossums. Hell ammoniakk inn i en gammel boks. Legg en gammel fille til å fungere som en veke. Plasser boksen nærheten av ditt hjem eller potensielle ly for opossum. Du kan også bruke en liten krabat frastøtende. Påfør frastøtende rundt hager, blomsterbed og boder.

Hint

Du kan ikke ta opossum den første natten du bruker Havahart opossum fellen.

Aldri drepe en pungrotte. Som mennesker, kan de oppleve smerte og lidelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-opossums/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt kakerlakker og termitter
  - 阅 3

  Når du først ser termitter eller kakerlakker i eller rundt huset ditt, har du mest sannsynlig bekymre deg for hvor mange flere det kunne være og hvordan bli kvitt dem før et angrep oppstår - hvis det ikke allerede. Du må først finne ut hva slags inse

 • Hvordan bli kvitt Mayflies eller Gnats i Pennsylvania Hvordan bli kvitt Mayflies eller Gnats i Pennsylvania
  - 阅 1

  Mayflies og mygg er svært vanlige skadedyr i Pennsylvania, samt resten av de amerikanske Gnats er små insekter som ligner fruktfluer og er for det meste sett hele sommeren. Mayflies på den annen side er vannlevende insekter som bare lever i opptil to

 • Hvordan bli kvitt smerter i kroppen Hvordan bli kvitt smerter i kroppen
  - 阅 5

  Smerte, men nedbrytende, er en advarsel signal om at kroppen trenger oppmerksomhet. Noen ganger er svaret enkelt, slik som resten av muskel overforbruk. Likevel, hvis generalisert smerte har deg ned, er det mulig å bli kvitt smerter i kroppen med ter