Amopage

Hvordan bli kvitt Little Red Spider Mites

- Views 15
Advertisement

Hvordan bli kvitt Little Red Spider Mites


Red spider mites er vanlige verksted og hage skadedyr, men vanskelig å oppdage fordi de er på størrelse med en valmue frø og bebo undersiden av bladene. Den første indikasjon på en rød edderkopp midd angrep er ofte små brune og gule flekker på planter. Venstre ukontrollert, kan edderkopp midd forårsake alvorlig skade på planter - eller til og med drepe dem. Lær hvordan du kan bli kvitt røde edderkopp midd før det er for sent.

Du trenger

Slange

Isopropylalkohol

Oppvaskmiddel

Sprayflaske

neem olje

Ladybugs

Bruksanvisning

Bruk en slange til å sprøyte kaldt vann på de infiserte planter, som vil banke de røde edderkopp midd fra sine gjemmesteder. Pass på at strømmen ikke er for sterk til å unngå å skade plantene dine. Sørg for å sprøyte undersiden av bladene.

Bland 1 del Isopropyl alkohol og 1 del vann i en sprayflaske. Tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Spray løsningen på plantene befengt med røde edderkopp midd, med fokus på bunnen av bladene. Gjenta sprøyting etter 20 minutter for å drepe eventuelle gjenværende midd.

Bland 1 ts. av ren Neem olje i en qt. av vann og tilsett til en sprayflaske. Grundig sprøyte infiserte planter, sammen med røtter og jord. Neem olje frastøter edderkopp midd.

Kjøp naturlige predatorer fra en hage butikk eller barnehage. Ladybugs og andre parasittiske insekter vil drepe edderkopp midd. Kontroller at insekter du kjøpe for å drepe de røde edderkopp midd som er aktuelle for de infiserte planter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-little-red-spider-mites/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt av Red Mark Left av kalde sår Hvordan bli kvitt av Red Mark Left av kalde sår
  - 阅 4

  Forkjølelsessår kan være veldig pinlig, og det røde merket de etterlate er en daglig påminnelse om at pinlig sted. Den lille mark igjen er et lite arr som har en tendens til å være rød og glatt. Heldigvis, hvis du followi noen enkle trinn, vil det rø

 • Hvordan bli kvitt en Camel Spider Infestation
  - 阅 3

  Camel edderkopper bor i ørkener i sørvest USA. Vanligvis en merkbar økning i antall edderkopper rundt eiendommen viser sesong aktivitet knyttet til parring, slik at du ser færre edderkopper som paringstiden avtar. Hvis edderkoppen teller rundt hjemme

 • Hvordan bli kvitt Tiny Red Spiders på plenen møbler Hvordan bli kvitt Tiny Red Spiders på plenen møbler
  - 阅 5

  Holde bugs utenfor hagemøbler gjør sitte på dekk, balkong eller terrasse en mer behagelig opplevelse. Lille røde edderkopper er også kjent som edderkopp midd, sesong plage som lever av planter og blomster. Edderkoppene er usedvanlig liten, og hvis du