Amopage

Hvordan bli kvitt Lawn grubs Naturligvis

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli kvitt Lawn grubs Naturligvis


Plen grubs er født som et resultat av egg legges i jorda av den japanske bille. Når plenen grubs blir født, begynner de å søke etter røtter i jorda. Grubs deretter fest på disse røttene, ødelegge gresset eller planter over det, noe som kan være svært frustrerende for huseiere. Det finnes noen metoder du kan bruke for å bli kvitt den grubs naturlig, noe som vil spare deg fra å måtte bruke sterke kjemikalier på plenen.

Du trenger

2 ss. neem olje

1 gallon vann

hagesprøyte

Hageslange

Bruksanvisning

Bland neem olje med vann. Neem olje er en helt naturlig insektmiddel som ikke vil skade gress eller planter på noen måte.

Hell blandingen i en hage sprøyta, og fest sprøyten til hageslangen.

Spray neem olje på plenen hvor du har sett grubs eller lagt merke til skader forårsaket av larver. Sørg for at du spray rikelig, og arbeide i et mønster fra venstre mot høyre eller høyre til venstre for å unngå mangler noen flekker.

Vent til plenen tørke før du lar barn og kjæledyr å leke ute. Du ønsker ikke at de skal forstyrre området før neem olje har tid til å penetrere jord og drepe grubs.

Hint

Nematoder kan også sprayes på plenen for å drepe grubs.

Vent med å bruke neem olje til du har en full 24 timer med sol i prognosen. Hvis det regner for tidlig etter at du installerer neem olje, vil det vaske det bort før den har tid til å drepe grubs.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-lawn-grubs-naturligvis/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt føflekker & Grubs i Yards Hvordan bli kvitt føflekker & Grubs i Yards
  - 阅 0

  I hagen din, føflekker er den naturlige terminator av grubs. Hvis du kan tolerere tunnelene, den beste måten å bli kvitt føflekker er å tillate dem å spise grubs. Når grubs er borte, vil muldvarpene gå videre. Men hvis du ikke kan vente på at det ska

 • Hvordan bli kvitt huset mus Naturligvis Hvordan bli kvitt huset mus Naturligvis
  - 阅 0

  Når en mus har valgt ditt hjem som en kilde til mat og husly, kan det være vanskelig å bli kvitt. Mus vanligvis skjule fra mennesker, så hvis du har fanget et glimt av en, er det svært sannsynlig at det er mer å skjule fra visningen. Mus kan ødelegge

 • Hvordan bli kvitt en Mustache Naturligvis Hvordan bli kvitt en Mustache Naturligvis
  - 阅 0

  Menn kan naturligvis bli kvitt sine bart ved å barbere det. For kvinner, er barbering ikke det beste alternativet fordi håret vokser tilbake raskt. Gjenta barbering er en plage og irriterer huden. Sugaring er et bedre alternativ for å fjerne uønsket