Amopage

Hvordan bli kvitt kakerlakker og termitter

- Views 3
Advertisement

Når du først ser termitter eller kakerlakker i eller rundt huset ditt, har du mest sannsynlig bekymre deg for hvor mange flere det kunne være og hvordan bli kvitt dem før et angrep oppstår - hvis det ikke allerede. Du må først finne ut hva slags insekt du har å gjøre med. De fem kakerlakk arter som anses skadedyr i Nord-Amerika er amerikansk, Oriental, røykfylt brun, brun båndet og tysk. De tre store termitt arter i USA er Drywood, underjordiske og Formosan. Felle og insektmiddel produkter som er rettet mot både kakerlakker og termitter kan hjelpe på kort sikt, men det er også skritt du bør ta for å forebygge og bli kvitt disse skadedyr på lang sikt.

Du trenger

tetningslister

caulk

mort feller

sprøytemidler

kiselgur

Bruksanvisning

Forsegle sprekker med tetningslister og caulk å unngå flere insekter fra å komme inne i ditt hjem. Også trimme trær og busker i nærheten av huset ditt, og fjerne gamle tre som kan tiltrekke termitter.

Rengjør huset, spesielt på kjøkkenet og badet, fordi skitne kjøkken og lekk avløp tiltrekke kakerlakker.

Bestem området der en infisert av kakerlakker eller termitter kan bli plassert. Dette vil være der reproduksjon skjer, og det er behov for å bli redusert umiddelbart.

Bestem hvilke plantevernmidler for å bruke til å drepe av et angrep. Boraks og borsyre vil være det beste alternativet for å eliminere kakerlakker. Noen feller og spray insektmidler på markedet kan også være effektive. En organisk tørkemiddel som kiselgur kan være effektive og trygge for å drepe både angrep av kakerlakker og termitter (se Ressurser). For hver type kakerlakk, må du kanskje prøve en annen tilnærming. For eksempel er tyske kakerlakker som vanligvis finnes i varme, tørre klima og kan lett bli drept med borsyre.

Bruk flytende termiticides for drapet angrep av termitter. Også termitt agn produkter er nyttig når du ikke kan bestemme plasseringen av smitten. Husk at hvis du har både kakerlakk og termitt angrep, kan du kjøpe sprøytemidler som arbeider for å drepe begge typer insekter. Men prøv ulike metoder for hver pest hvis du fortsatt se tegn på angrep.

Leie en profesjonell exterminator å desinfisere huset ditt hvis en termitt infestation er fortsatt til stede, for å garantere drepe enhver som gjemmer seg i veggene eller i områder der du ikke kan komme til dem. Denne metoden er mest effektive for å drepe drywood termitter, som er mest vanlig i sørlige områder av USA.

Hint

Selv om du tror du har helt ødelagt et angrep, er det fortsatt en god idé å ha en profesjonell ta en titt rundt hjemmet ditt.

Les alltid bruksanvisningen på plantevernmidler eller feller før du bruker disse metodene, og sørg for å holde dem borte fra mat og dyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-kakerlakker-og-termitter/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt Kakerlakker i oppvaskmaskin Hvordan bli kvitt Kakerlakker i oppvaskmaskin
  - 阅 3

  Ikke bare kakerlakker bære sykdommer, de er også skjemmende, spesielt i et kjøkken. Oppvaskmaskiner skape et perfekt miljø for mort angrep ved å gi fuktighet, mat, varme og mørke. Den beste måten å bli kvitt kakerlakker i oppvaskmaskinen er en todelt

 • Hvordan bli kvitt Kakerlakker billig og uten å bruke skadelige kjemikalier Hvordan bli kvitt Kakerlakker billig og uten å bruke skadelige kjemikalier
  - 阅 3

  Kakerlakker er virkelige skadedyr. De kan også bære en stor mengde bakterier i hele hjemmet. Nesten alle ønsker å bli kvitt dem. Problemet er, hvordan kan du bli kvitt kakerlakker? Dette spørsmålet kan noen ganger være forvirrende. Svaret kan være å

 • Hvordan bli kvitt Kakerlakker med urter Hvordan bli kvitt Kakerlakker med urter
  - 阅 0

  Kakerlakker er vanlige skadeinsekter som kan overføre sykdommen og utløse allergier hos sensitive personer. De kan tilpasse seg ulike miljøer, men foretrekker varme forhold innenfor hjem. Hvis du ønsker å bli kvitt kakerlakker uten bruk av skadelige