Amopage

Hvordan bli kvitt en splitter ny bil

- Views 0
Advertisement

Så du har kjøpt en bil som du innser at du ikke trenger, ikke har råd, eller som du ville like å gjøre en fortjeneste. Alle disse tingene kan oppnås ved å bli kvitt din splitter ny bil. Å nå dette målet avhenger av hva dine grunner er for å bli kvitt bilen og hvor fleksibel du er på pris.

Bruksanvisning

 • 1

Selg din splitter nye bil hvis du trenger å tjene penger. For mange er dette det beste alternativet, fordi det gir dem en mulighet til å gjøre tilbake en betydelig del av det de har betalt for det. Forhandlere er alltid å kjøpe nye biler. Men mange opplever at de kan tjene mer ved å selge bilene seg enten ved å plassere annonser eller å sette skilt i vinduene.

2

Donere din nye bil til en veldedig organisasjon. Mange frivillige organisasjoner har begynt å ta bil donasjoner som en måte å øke inntektene. Ved å donere en ny bil, ville du muligens ha rett til en betydelig skatt skrive-off på slutten av året (se Ressurser nedenfor).

3

Logg tittelen over til en venn eller et familiemedlem hvis du ikke er interessert i å selge eller donere bilen. Denne metoden gir deg ingen økonomisk fordel, men kan hjelpe en person som trenger en ny bil mer enn du gjør.

4

Bytte din nye bil i en annen bil. De fleste forhandlere gjerne ta nye biler og handel folks biler av lik eller mindre verdi.

5

Grøft din nye bil hvis du trenger å kvitte seg med det i en hast. Fjern alle papirene fra hanskerommet, skru av bilskilt og lirke ut VIN nummeret fra dashbordet, så det er ingen spor av eierskap.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-en-splitter-ny-bil/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt veggedyr i en bil
  - 阅 0

  Veggedyr er et nattlig insekt som lever på varmblodige skapninger som mennesker og dyr. De hjemsøke tepper og møbeltrekk og gjemme seg i uansett sprekker eller små områder de kan i løpet av dagen. De kommer ut om natten og engorge seg på hva blod de

 • Hvordan bli kvitt av sigarettrøyk i biler Hvordan bli kvitt av sigarettrøyk i biler
  - 阅 0

  Får røyk lukt ut av en bil krever at aske magasinene tømmes og at mye såpe og vann brukes. Rengjør alle deler av bilens interiør, spesielt møbeltrekk, for å bli kvitt røyk lukt med hjelp fra eieren av en bil detaljering virksomhet i denne gratis vide

 • Hvordan bli kvitt Skunk Spray på biler Hvordan bli kvitt Skunk Spray på biler
  - 阅 0

  Kjører over en skunk eller bare går forbi en skremt skunk under kjøring kan føre til at skunk å avgi en illeluktende lukt på kjøretøyet. Stinkdyr har en kjertel som produserer en skadelig tåke. Når en bil treffer dyret, musklene som holder alt av spr