Amopage

Hvordan bli kvitt en kattunge Cold

- Views 1
Advertisement

Hvordan bli kvitt en kattunge Cold


Nysing, hoste og rennende nese og øyne er vanlige tegn en kattunge er forkjølet. Ifølge Kansas State University, er støttebehandling ofte den beste medisin i behandling av en katt med en kald, som kliniske tegn fra virus ofte gå unna på egen hånd i en uke eller så, og ikke krever behandling. Bli kvitt kattungens kald ved å gi katten din med konstant omsorg og tilsyn.

Du trenger

Luftfukter

rags

Fuktig kattunge mat

lysin supplement

Bruksanvisning

Ta kattungen til en profesjonell veterinær for en fysisk undersøkelse. Veterinæren vil bestemme hvorvidt den kitten opplever en kald og vil foreskrive riktig medisinering (r) som er nødvendig for å bidra til å redusere eller eliminere symptomene på kulde.

Plasser kattunge i et trygt, rolig område i hjemmet slik at den kan komme seg fra sin kalde fredelig og uten konstant avbrudd. Andre katter eller kjæledyr bør ikke være tillatt i rommet med de syke kattunge fordi kulden kan spres eller overføres til andre dyr.

Gi kattungen medisinen nøyaktig som veterinær foreskrevet. Følg alle anvisningene på etiketten nøye for å hindre overdosering kattungen med medisin.

Sett en luftfukter i rommet kattungen skal okkupere. En luftfukter er et apparat som øker fuktigheten i et rom. Fyll vannkammeret med vann og slå på apparatet. Den ekstra fuktighet utbredt i rommet vil bidra til å åpne kattungens bihulene og la det puste lettere.

Rengjør kattungens rennende øyne og nese regelmessig med en fuktig klut. Rengjør fille grundig etter hver rengjøring eller kaste det bort og bruke separate rags for hver rengjøring.

Mate kattungen varm, fuktig mat. Varm mat vil bidra til å åpne den kattungens tett nese og gjøre mat generelt mer appetittvekkende for de syke katten. Ta den våte maten ut av boksen og plassere den på en microwavable parabolen. Varm mat litt i mikrobølgeovnen, og pass på at det ikke er for varmt for kattungen.

Legg et supplement til kattungens mat. Kansas State University anbefaler å legge en aminosyre supplement kalt lysin til kattungens mat. Lysin brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av et virus. Spør din veterinær for dette tillegget, samt hvor mye du bør gi kattungen.

Ta kattungen tilbake til veterinær etter en uke eller to hvis kattungen er fortsatt viser tegn eller symptomer på forkjølelse. Forkjølelse kan forverres over tid og forårsake en kattunge til å oppleve lungebetennelse eller død.

Hint

Hvis du ikke ønsker å kjøpe en luftfukter, plasserer kattungen i en dampende bad.

Kattunger trenger ekstra næring mens syk. Sørg for at kattungen har tilgang til massevis av fersk mat og vann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-en-kattunge-cold/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt en Sinus Cold Fast
  - 阅 0

  Pounding hodepine i midten av pannen, sår hals, en gnagende hoste og fjell av vev kan være en indikasjon på at du har en bihulebetennelse. Denne sykdommen er veldig mye som en kald med irriterende symptomer som kan vare i flere uker. En sinus kald, o

 • Hvordan bli kvitt en sommer Cold Hvordan bli kvitt en sommer Cold
  - 阅 0

  Forkjølelse er ofte forbundet med kaldt vær, og de fleste forholde seg til minst ett kaldt om vinteren. Men viruset som forårsaker en kald kan slå til når det er varmt, også, og du kan utvikle en sommer kaldt. En sommer kulde kan forstyrre din utendø

 • Hvordan bli kvitt en infisert Cold sår med naturlig rettsmidler
  - 阅 2

  Forkjølelsessår er en stamme av herpes simplex virus type 1. Disse sårene vanligvis form på kanten av leppene. Innen et par dager, vil de bryte åpen danner en skorpe som er gul i utseende. Den infiserte spytt fra noen med en kald sår er svært smittso