Amopage

Hvordan bli kvitt en brukt båt

- Views 0
Advertisement

Allikevel du ser på det, bli kvitt en brukt eller useriøs båt er ikke en lett oppgave. Personer som eier en båt vet av hjertesorg fremkalt av bare tanken på avskjed med det. Men hvis båten er skadet og ikke lenger fungerer, er det på tide å tenke på å avhende det. Alle stater krever at du har båten sertifisert som ubrukelig før du blir kvitt det. Den offisielle terminologien som brukes til å betegne båten din som useriøs; Imidlertid varierer fra stat til stat. I Kansas, for eksempel, må du følge prosedyrer i henhold til Division of Motor Vehicles å få en ikke-reparerbar Vehicle sertifikat.

Du trenger

Original sertifikat av tittelen

Uopprettelige Vehicle Certificate gebyr

Salvage Yard

Arrangere en inspeksjon av båten for å bekrefte båten er ubrukelige og ikke-reparerbar. Kontakt en autorisert junk kjøretøy inspektør, som vil være i stand til å utføre inspeksjon.

Søk om sertifisering. For eksempel, i delstaten Kansas krever at alle junk kjøretøy for å få autorisasjon som en "ikke-reparerbar kjøretøy." Innenfor en periode på 30 dager etter inspeksjon, gjelder for Division of Motor Vehicles på fastsatt skjema TR-13. Fest en kopi av båtens sertifikat av tittelen. Betale det angitte gebyr, som er det samme beløpet som for et originalt sertifikat av tittelen. Hvis du sender inn søknaden etter 30 dager med inspeksjon, legge til $ 2 til gebyrbeløp. Vent til du mottar ikke-reparerbare Vehicle sertifikat.

Kontakt en restverdi verftet. Besøk en lokal restverdi verftet som aksepterer useriøs båter. Forklare tilstanden til båten. Hvis de ønsker å ta en titt, arrangere en fysisk inspeksjon. Sluttføre detaljene for å selge junk båt og forhandle frem en pris. Arrangere en date for verftet ansatte til å taue båten unna.

Overfør båt eierskap. Når restverdi verftet ansatte kommer, kontrollere og signere dokumenter som fullstendig overføring av eiendomsrett fra deg til verftet. Godta kontanter de gir deg, og overlate båten til dem sammen med Non-reparerbare Vehicle sertifikat. Beholde en kopi av sertifikatet som referanse.

skrap forhandler

Besøk skraphandlere. Spør forhandleren dersom han kjøper skrap fra båt, og hvis så, betalingsbeløpet. Sammenligne forhandlere og finne en som betaler best. Arrangere en date for giveren å komme og plukke opp båten skrap.

Gi skrap deler til forhandleren. Tilsyn med demontering og veiing av skrap. Sjekk vektberegninger, og hvis alt er i orden, samle inn betaling.

Overgi båt dokument. Ved fullføring av salget, skrive eller stemple ordet "resirkulert" på ikke-reparerbare Vehicle sertifikat. Presentere sertifikat til Division of Motor Vehicles.

Veldedighet

Bruk Internett til å søke etter en veldedig organisasjon. Mange veldedige organisasjoner aksepterer gamle båter fra donorer. Besøk hjemmesidene til veldedige organisasjoner som Båter med årsaker, Båt Angel eller donasjon linje. Sørg for veldedighet godtar nonoperable båter. Finn ut om donasjon er fradragsberettiget for giveren.

Donere båten når du har valgt en veldedig organisasjon. Fylle ut skjemaer eller papirer som gir med detaljer og dens plassering. Be om kvittering, som brukes for den veldedige skattemessig fradrag.

Arrangere en date for tauing. Når slepe ansatte kommer, får kvittering og overføre båten, og eiendomsretten til dem. De fleste hjelpeorganisasjoner selge båter via store auksjonshusene. Innhente, fra veldedighet, en kopi av auksjonen regning for salg, med den endelige salgsprisen donert båt. Dette brukes i utgir et skattefradrag for giveren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-en-brukt-bat/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt av brukte dekk Hvordan bli kvitt av brukte dekk
  - 阅 0

  Dekk er stor på bilen din, men du sannsynligvis ikke vil gamle dekkene sitter i eller rundt huset ditt. Hvis venstre utenfor, dekk skaper en perfekt grobunn for mygg hvis vannet stagnerer inni dem. Rotter, mus og andre små skapningene kan også bruke

 • Hvordan bli kvitt av brukte bøker Hvordan bli kvitt av brukte bøker
  - 阅 0

  Hvis du er en ivrig leser, kan du ha hauger og hauger av brukte bøker i hjemmet. Siden de tar opp plass og trenger dusting, vurderes måter å bli kvitt dem neste gang du declutter hjemme. Det er mange måter å resirkulere brukte bøker, slik at de kan n

 • Hvordan bli kvitt lukt fra Bats in the Attic
  - 阅 0

  Flaggermus i et loft kan opprette en rot som virker umulig å rengjøre. Lukt som kommer fra flaggermus bad - din loftsetasjen - er uutholdelig og farlig; og saken kan være flere inches dyp. For å bli kvitt lukt og gjøre hjemmet ditt trygt igjen, må du