Amopage

Hvordan bli kvitt Dollar Weeds

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli kvitt Dollar Weeds


Er dollar ugress, løvetann og krabbe gresset ta over hagen din? Lær hvordan de får det og hvordan bli kvitt dem uten dyre og usunne kjemikalier eller plantevernmidler.

Du trenger

1 lb av sukker (for hver 300 sq ft av plen

Gressklipper

Vannslange

Bruksanvisning

 • 1

Først og fremst er det viktig å forstå en ting om dollaren luke (og de fleste ugress generelt); Ugress trives i dårlig jord, og er et godt tegn på at plenen er enten over befruktet eller har usunn jord. Jo rikere jord, jo vanskeligere er det for luker til å overleve.

Nå kan dollar ugress ikke være et problem i hele plenen, men hvis du har dem i noen vesentlig del av det vil jeg anbefale å behandle hele plenen som beskrevet i trinn to.

2

Del område av hagen din, vil du bli behandling i deler av om lag 250-300 sq ft (ca 17 'X 17'). Spre en £ 1 pose av husholdningenes sukker (eller tørre melasse, hvis tilgjengelig) over hver seksjon av tunet til hele verftet har blitt behandlet. Sørg for å fullføre hele området du har tenkt på å behandle før vanning plenen.

3

Etter at plenen er blitt behandlet med sukker, vann det behandlede område (r) grundig. Husk å vanne sukker i tillegg samme dag eller annet du kan åpne deg opp til en annen infestation: maur. Fortsett din vanlige hagestell regime (plenklipping, kantklipping, ugras spise, etc ...), men prøv å unngå over gjødsling eller bytte til en organisk formel. I løpet av de neste to ukene bør du begynne å se en betydelig nedgang i dollaren luke befolkningen, og etter noen uker med regelmessig klipping, ugresset vil trolig bli borte helt.

Du bør behandle plenen med sukker to ganger i året, en gang på våren og en gang i høst.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-dollar-weeds/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt Dollar Weed i St. Augustine Grass
  - 阅 0

  Dollarweed, også kjent som pennywort, er en varm årstid ugress som har fått navnet sitt fra det sølv dollar-aktig form av sin blad. Dollarweed er mørk grønn og ligner en liten lilje pad. Det sprer seg ved frø, jordstengler og knoller. Dollarweed er e

 • Hvordan bli kvitt Vanskelige Weeds Hvordan bli kvitt Vanskelige Weeds
  - 阅 0

  Ugress kan gjøre en vakker en yard ser fryktelig. Noen ganger kan de være veldig sta og aldri gå bort. Det er så mange forskjellige måter å vinne kampen mot den sta ugress. Hvis du har tålmodighet, kan du gjøre det og fortsatt lagre din hage. Du tren

 • Hvordan bli kvitt Pond Weeds Hvordan bli kvitt Pond Weeds
  - 阅 0

  Ugress kan slå en hyggelig fiske eller båtliv dammen i en skjemmende vannfylt med vegetasjon som snags fiskekroker og padleårer. Som ugress på land, dam ugress trenger sollys for å vokse. Når du bli kvitt dem, hindre dem fra å vende tilbake ved å gra