Amopage

Hvordan bli kvitt Black Pepper Mites

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli kvitt Black Pepper Mites


Svart pepper midd er et begrep som brukes for en fugl midd. De er ektoparasitter, noe som betyr en parasitt som lever utenfor verten. En svart pepper midd habitat er dyr reir fordi de lever av blod av fugler eller gnagere.

De er vanligvis ikke et problem med folk som de foretrekker å leve i reiret av verten. Når noe skjer som får dem til å flytte ut, kan de invadere et menneske stue. For eksempel når nystartede fuglene forlater reiret, vil midd forlate, noen ganger i store tall. De bite og forårsake kløe, men de trenger ikke grave i en persons hud og kan ikke overleve på menneskeblod.

De er irriterende, men ganske lett å fjerne fra en bolig fordi de ikke formere seg i et menneske vert miljø.

Du trenger

Støvsuger

rengjørings~~POS=TRUNC filler

mildt rengjøringsmiddel

Botanisk Insektmiddel (valgfritt)

Gummihansker

Bruksanvisning

Finn og fjerne reiret eller opprinnelse. Fordi svart pepper midd ikke fly eller hoppe, er reiret ofte i nærheten. Reiret kan være enten en fugl eller gnager reir, så det kan være i sperrene, takutstikk eller takrenner. For gnagere, kanskje spore opp reiret bevise litt vanskeligere. For å beskytte mot bitt, gummihansker under fjerningen. Kast reiret bort fra huset.

Rengjør alle rom der midd er til stede. Dette inkluderer rengjøring av gardiner, tepper og vaske eller støvsuge klut-dekket møbler og sengetøy. Når denne oppgaven er fullført, fjerner du støvsuger pose og ta det utenfor huset å avhende.

Vask alle overflater. Et mildt vaskemiddel er vanligvis tilstrekkelig, men hvis et insektmiddel er det foretrukket å bruke en botanisk type. Botanisk insektmidler er laget av planteekstrakter og er mye tryggere å bruke i et hjem rundt mennesker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-black-pepper-mites/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt Rov Running Mites Hvordan bli kvitt Rov Running Mites
  - 阅 0

  Enhver midd tilstedeværelse i plantene kan indikere et problem, særlig hvis din familiemedlem har en allergi mot flått eller midd, som de alle tilhører samme leddyr gruppen. Imidlertid er rov kjører midd anses hage allierte fordi de angriper edderkop

 • Hvordan bli kvitt skabb og Mites Hvordan bli kvitt skabb og Mites
  - 阅 0

  Skabb er en svært smittsom infeksjon forårsaket av en liten midd som lever av sin menneskelige vert. Skabb overføres mellom mennesker gjennom langvarig hud-til-hud kontakt. Når smittet, symptomene er intens kløe og utslett av små blemmer eller røde n

 • Hvordan bli kvitt Chicken Mites på føttene
  - 阅 0

  Flere og flere oppdager gleden som kommer fra å ha en bakgård flokk med kyllinger, enten for kjøtt eller egg eller begge deler, men de også oppdage at parasitter kan feie gjennom en flokk hvis de ikke er forsiktig. Skjellende ben midd er en slik pest