Amopage

Hvordan bli kvitt bier i en Chimney

- Views 0
Advertisement

Bees vanligvis liker å bygge reir i vegger og skorsteiner siden de foretrekker isolerte områder som er stille, mørkt og tørt. Hvis biene bygge et reir i skorsteinen, vil noen bier vises i huset nær skorsteinen. Du kan sjekke innsiden av skorsteinen ved hjelp av en lommelykt, men du må passe på ikke å forstyrre biene slik at du vil være i stand til riktig utrydde dem og kast av reiret. Du må også sjekke bunnen av pipa for eventuelle døde bier slik at du kan fjerne dem umiddelbart, slik at de ikke tiltrekke seg flere skadedyr.

Du trenger

Bee frastøtende

Chimney poker

Bruksanvisning

Eliminer bee problem i skorsteinen før du prøver å fjerne reiret. Spray en sterk bie frastøtende opp i skorsteinen. Bruk en spray som vil skyte en strøm av minst 20 fot. Følg instruksjonene på flasken og vent i minst en time.

Ring en pest fjerning ekspert for å hjelpe kvitte seg med noen bier som kan forbli i skorsteinen. Hvis det fremdeles er bier nær reiret etter at du har sprayet frastøtende, ikke prøv å rengjøre skorsteinen selv eller starte en brann i skorsteinen.

Pest fjerning spesialist vil bruke spesielle verktøy for å fjerne reiret og kast det når skorsteinen er fullt sprayet.

Hold pipa ren ved å spraye hele pipen med en slange og rengjøring av alle honning som fortsatt fast til sidene eller bunnen. Du må kanskje grave inne i skorsteinen med en poker til skrap av noen honning rester.

Vurdere tetting opp pipa når du ikke bruker det hvis problemet oppstår på nytt. Du kan kjøpe tetningsmidler for skorstein på din lokale jernvarehandel. Fortsett å holde pipa ren og fjern eventuelle lange greiner som henger over taket.

Hint

Ikke start en brann i skorsteinen for å fjerne biene som det vil bare ta sinte bier inn i huset ditt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-bier-i-en-chimney/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt bier
  - 阅 0

  Hvordan bli kvitt bier. Bier er antatt å være en del av den tredje største insekt kategori. Bie stikk resultater i hevelse og er svært smertefullt. Som blomster forsvinner i høstsesongen, er det større fare for å få bie stikk. Bruksanvisning Finn det

 • Hvordan bli kvitt bier i Concrete
  - 阅 0

  Hull og sprekker i betongen lar bier å bevege seg fritt fra bakken eller tre reir i konstruksjoner der biene kan bygge store, komplekse reir som utgjør helse, miljø og materielle skader risiko. Som et resultat er fjerning av bier fra betong ekstremt

 • Hvordan bli kvitt bier i hjemmet Hvordan bli kvitt bier i hjemmet
  - 阅 0

  Bier er en viktig del av økosystemet vårt. Til tross for sine fordeler, kan bier være belastende rundt huset. Videre er en bie stikk smertefullt og kan være dødelig for de som er allergisk mot insekter. Fjerne bier fra rundt huset bør bare gjøres hvi