Amopage

Hvordan bli kvitt av mur Bees

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli kvitt av mur Bees


Murverk bier blir ofte brukt til å dyrke pollinering for tidlig våren frukt blomster. De er ensomme bier, hvor hver kvinne er fruktbar og gjør henne eget reir, og det er ingen arbeideren bier. Kvinner elsker å gjøre sine hekker i hull de oppdager og ofte tar opp residens i ytterkledning av boliger. Hvis du oppdager mur bier i ditt hjem eller eiendom, bli kvitt dem før de forårsaker noen skade.

Du trenger

Verneklær og vernebriller

Kommersiell bee drapsmann

caulk

Peppermynte, timian eller eukalyptus

Bruksanvisning

Ta på verneklær og vernebriller dersom biene bli aggressiv. Speider ditt hjem og eiendom og se etter eventuelle bie aktivitet eller hekkende.

Spray en rask sprut av en kommersiell bie morder i hvert hull du finner. Siden mur bier er ensom, vil det bare være en larve per hull.

Forsegle alle sprekker og hulrom med caulk. Dette vil sikre larvene dør samt holde andre bier fra å bruke dette hullet for fremtidig hekking.

Drepe eventuelle gjenværende mur bier du ser med husholdnings insektmiddel. Fjern verneklær og vernebriller.

Plante noen peppermynte, timian eller eucalyptus rundt hjemmet. Biene liker ikke lukten av disse plantene, og vil holde seg borte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-kvitt-av-mur-bees/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt kakerlakker og termitter
  - 阅 3

  Når du først ser termitter eller kakerlakker i eller rundt huset ditt, har du mest sannsynlig bekymre deg for hvor mange flere det kunne være og hvordan bli kvitt dem før et angrep oppstår - hvis det ikke allerede. Du må først finne ut hva slags inse

 • Hvordan bli kvitt Mayflies eller Gnats i Pennsylvania Hvordan bli kvitt Mayflies eller Gnats i Pennsylvania
  - 阅 1

  Mayflies og mygg er svært vanlige skadedyr i Pennsylvania, samt resten av de amerikanske Gnats er små insekter som ligner fruktfluer og er for det meste sett hele sommeren. Mayflies på den annen side er vannlevende insekter som bare lever i opptil to

 • Hvordan bli kvitt smerter i kroppen Hvordan bli kvitt smerter i kroppen
  - 阅 5

  Smerte, men nedbrytende, er en advarsel signal om at kroppen trenger oppmerksomhet. Noen ganger er svaret enkelt, slik som resten av muskel overforbruk. Likevel, hvis generalisert smerte har deg ned, er det mulig å bli kvitt smerter i kroppen med ter