Amopage

Hvordan bli en Weaponologist

- Views 14
Advertisement

Studiet av Våpen dekker et bredt spekter av våpen stiler og epoker av historien; mange våpen eksperter spesialiserer seg på visse nisjer, for eksempel håndvåpen eller broadswords, eller definerte perioder av historien. Veksten av interesse for våpen studier har blitt styrket av TV-programmer som fokuserer på våpen og krigføring som intervjue et bredt spekter av våpeneksperter. Selv om det er en lang vei før å få den type eksponering, alle som er interessert i våpen kan vurdere seg selv en weaponologist gitt nok tid og kompetanse innen feltet.

Bruksanvisning

Tjen de grunnleggende krav til utdanning er nødvendig for å starte din karriere som en våpenekspert. Dette inkluderer minst en high school diplom og en bachelorgrad. Noen videregående utdanningsinstitusjoner tilbyr programmer i ballistiske studier, men tar noen våpen kurs i skolen, for eksempel væpnet scenekamp eller krigshistorien, vil gi erfaring. Relaterte studier omfatter fysikk og kjemi, spesielt for de som er interessert i å bli skytevåpen eksperter.

Fullføre et kurs for utdanning på en skole tilknyttet de amerikanske væpnede styrkene og bli med i tjenesten etter endt utdanning er en annen pedagogisk vei mot å bli en weaponologist. Mange sakkyndige og TV-eksperter på våpen har erfaring med hæren, marinen eller andre væpnede styrker gren. Disse skolene er The Citadel, Maine Maritime Academy, Virginia militære institutt og Norwich University.

Tjen praktisk erfaring med våpen innenfor det valgte kompetanse. Dette kan gjøres enten ved å tjene en internship eller bli med en av grenene av det amerikanske forsvaret. Internships kan bli funnet med ballistikk eksperter, både private eksperter og politiet avdelinger; organisasjoner som er involvert med våpenet kompetanse, som for eksempel National Rifle Association; eller forskningsinstitusjoner som museer og høyskoler.

Tjen heltidsarbeid i en jobb relatert til din valgte våpen feltet. Hvis du har blitt med de væpnede styrker, kan du være i stand til å forfølge en karriere som spesialist med en bestemt våpen. Ansettelse hos din lokale politiet er en annen måte å gjøre en full tid levende spesialiserer seg på våpen, spesielt hvis du arbeider som en ballistikk ekspert eller i etterforskning. Ballistikk og våpeneksperter også arbeide for staten rettferdighet og politi avdelinger også. For mer obskure våpen, slik som Rapier eller quarter, forskningsorganisasjoner og firmaer som driver med slike våpen; du kan tjene arbeidet som instruktør, administrativ assistent eller som et våpen maker.

Publish skriftlig materiale som viser den kompetansen du har fått som en weaponologist. Det kan ta noen år i arbeidslivet, samt en opplevelse å skrive for fagtidsskrifter og delta på seminarer som presenteres av våpen organisasjoner, for å utvikle manuskript ideer som kan være nyttig for de som er interessert i våpenet kompetanse. Ulike muligheter for å publisere manuskriptet inkluderer boken forlag; både store selskaper som Random House og mindre trykk; fagtidsskrifter knyttet til våpen; og blogger. Trafikk til elektroniske publikasjoner kan bli hjulpet ved bruk av søkemotor optimalisering av programvare for å identifisere vanligste søkeordene som brukes av personer som er interessert i emnet.

Delta på kurs og seminarer knyttet til din Våpen kompetanse og få ytterligere arbeid som kan utdype eller utvide våpenkunnskap. Weaponologists må arbeide i mange år før de blir betraktet som en sann ekspert; våpeneksperter er funnet ved nyhetsformidlere, dokumentarer eller noen gruppe som trenger en ekspert gjennom publisert materiale eller omdømme. Du kan være i stand til å forbedre din eksponering som en weaponologist ved å bli en sakkyndig forening eller liste dine tjenester som en våpenekspert med ditt lokale handelskammer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-weaponologist/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en barnehage lærer
  - 阅 2

  Du har bestemt deg for å bli en barnehage lærer - men hvordan du går om den? Du kan være usikker på hva college for å delta, hvilken grad er nødvendig og hvordan du skal velge riktig skole for å jobbe for. Følgende trinn bør sette deg på veien til en

 • Hvordan bli kvitt kakerlakker og termitter
  - 阅 3

  Når du først ser termitter eller kakerlakker i eller rundt huset ditt, har du mest sannsynlig bekymre deg for hvor mange flere det kunne være og hvordan bli kvitt dem før et angrep oppstår - hvis det ikke allerede. Du må først finne ut hva slags inse

 • Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll
  - 阅 3

  Det er søke 32 millioner treff på Google etter "Hvordan bli rik", og en av de beste resultatene er, ikke overraskende, her på dette nettstedet. Men noe som er overraskende er at i en avstemning spør "Hvordan ville du heller bli rik?" -