Amopage

Hvordan bli en tannlege i Ontario

- Views 0
Advertisement

Tannleger gi råd, diagnostisere og behandle problemer med tennene eller vev i munnen. Å bli en tannlege tar år. Men det er stadig behov for tannleger ikke bare i USA, men også i Canada og andre land. Hvis du søker en karriere med jobb stabilitet og en karriere med en attraktiv lønn (spesielt hvis du er en tannlege i USA eller Canada) og deretter bli en tannlege er for deg. Informasjonen i denne artikkelen inneholder trinn som du må ta for å bli en tannlege i Ontario, Canada.

Du trenger

Bachelorgrad Doctor tannbehandling / lege for tannkirurgi grad Registrering / lisensstatusen som tannlege i Ontario

Bruksanvisning

Kontakt Royal College of Dental Surgeons av Ontario (det styrende organ for alle tannleger i Ontario) og lese og forstå de spesifikke kravene for å bli registrert / lisensiert tannlege i Ontario.

Bestem hvilke dental spesialitet du har tenkt å forfølge. Gjør dette mens du fortsatt etterbehandling kravene til en bachelor-eller lavere grad, slik at du vil ha en følelse av hva du gjør. For eksempel, i Ontario kan man velge å være allmennlege tannlege eller man kan velge en av følgende tann spesialiteter: dental anestesi, endodonti, oral og maxillofacial kirurgi, oral patologi, oral radiologi, oral medisin, kjeveortopedi, pediatrisk tannbehandling, periodonti , protetikk eller offentlig helse tannbehandling. Du kan ombestemme deg om din foretrukne spesialitet under tannlege skolen, men det er en god idé å ha en spesialitet i bakhodet når du går inn tannlege skolen.

Gå til tannlege skolen (etter endt bachelor / lavere grad). The University of Toronto og University of Western Ontario er begge lokalisert i provinsen Ontario, og begge disse universitetene har dental skoler. Det er også dental skoler i andre provinser i Canada som du kan velge. Du må full få en lege tannbehandling grad hvis du ønsker å være en tannlege i Ontario. Dental programmer i Canada vanligvis siste 4 årene.

Komplett en nødvendig tann bosted hvor du vil bli overvåket og hvor du vil lære og få erfaring i odontologi.

Ta National Dental Eksamen Board eksamen i Canada og bestå eksamen. Registrer deg hos Royal College of Dental Surgeons av Ontario, og deretter finne en jobb som tannlege. Vanligvis kan du finne en jobb gjennom karriere tjenester avdeling i tannlege skolen eller i noen tilfeller tannlege skolen vil legge inn ledige stillinger på tannlege skolens hjemmeside.

Hint

Intervju en tannlege i dag praktiserer i Ontario for å få en følelse av om dental yrke er en plass for deg.

Vær veldig sikker på at du ønsker å være en tannlege før du begynner tannlege skolen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-tannlege-i-ontario/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en tannlege fra å være en Tannpleier
  - 阅 0

  Omsorg for tenner er ingen enkel oppgave. Tannleger gå gjennom en omfattende mengde trening for å lære forskjellige teknikker for å forebygge tannråte. Å være en tannpleier gir deg en klar fordel fordi du allerede vet dental terminologi og tann rutin

 • Hvordan bli en tannlege i California
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å øve tannbehandling i delstaten California, må du først få en bachelorgrad som inkluderer et pensum på pre-tannlegen kurs. Du skal da gjelde for en godkjent tannlege skolen og fullføre alle nødvendige kurs og praksisplasser. Du trenge

 • Hvordan bli en tannlege i Luftforsvaret Hvordan bli en tannlege i Luftforsvaret
  - 阅 0

  Mens militæret tilbyr pedagogiske fordeler som kan hjelpe kandidatene betale for skolegangen, kvalifikasjoner for US Air Force tannleger ligner de trengte i privat sektor. Her er noen nyttige retningslinjer for å forfølge en dental yrke i Luftforsvar