Amopage

Hvordan bli en spesialist lege

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en spesialist lege


Legespesialist fokusere på et bestemt felt av medisin som kardiologi eller urologi. Alle legespesialister har mange års opplæring i sine utvalgte felt. Medisinske spesialiteter er generelt lukrative yrkesvalg. Ifølge Salary.com, som i november 2009 ble median lønn for en kardiolog er mer enn $ 295 000 per år; median lønn for en urolog er mer enn $ 303,000.

Bruksanvisning

 • 1

Tjen en pre-med lavere grad, som tar ca fire år. En passende lavere kurs av studien omfatter biologi, kjemi, fysikk, matematikk og engelsk. Din studiekonsulent vil anbefale kursene du bør ta.

2

Ta Medical College Admission Test (MCAT). MCAT score er nødvendig med søknad om opptak til de fleste medisinske skoler.

3

Tjene en høyere grad fra et akkreditert medisinsk skole, som tar fire nye år. Medisinsk skolens læreplaner omfatte klasseromsstudie, laboratoriearbeid og kliniske rotasjoner der du får praktisk erfaring behandling av pasienter i ulike felt av medisin. Kliniske rotasjoner inkluderer akuttmedisin, pediatri, obstetrikk og gynekologi, kirurgi og psykiatri.

4

Fullfør et gjesteatelierprogram i den valgte spesialitet. Lengden på gjesteatelierprogram avhenger av spesialitet du velger, men ifølge American Board of Medical Special (ABMS) det tar vanligvis tre til fem år. Det første året av bosted er noen ganger referert til som et internship. Medisinske studenter søke om bosted programmer før eksamen fra medisinske skolen; plassen er begrenset og programmer er konkurransedyktig.

5

Ta USA Medical Licensing Examination (USMLE) for å bli lisensiert til å praktisere medisin. Påfør gjennom staten medisinske utvalget i staten der du ønsker å bli lisensiert.

6

Bli sertifisert i spesialitet av ditt valg av et medlem styret av den amerikanske Board of Medical Special. Den ABMS består av 24 medlems boards, som representerer spesialiteter som akuttmedisin, nevrologisk kirurgi, obstetrikk og gynekologi, medisinsk genetikk og anestesiologi. Du må bestå en eksamen for å bli styret sertifisert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-spesialist-lege/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en holistisk lege Hvordan bli en holistisk lege
  - 阅 0

  For å bli en holistisk lege, trenger en person til å ha en medisinsk grad, og noen medisinske skoler kombinerer naturlig helse med medisinske skole. Oppdag hvordan helhetlig leger bruker Herbologi, aromaterapi, akupunktur og kinesisk medisin med hjel

 • Hvordan bli en kirurgisk lege assistent Hvordan bli en kirurgisk lege assistent
  - 阅 0

  En kirurgisk lege assistent jobber i retning av en kirurg for å bistå i kirurgiske situasjonen før, under og etter operasjonen. Slike lege assistenter er høyt kvalifiserte og adeptly dyktig i å gi tilstrekkelig omsorg, diagnostisering, anbefalinger,

 • Hvordan bli kvitt Red Leg Bumps Hvordan bli kvitt Red Leg Bumps
  - 阅 0

  Røde legg humper kan være pinlig å håndtere. De kan også være kløende og smertefull. Disse røde nupper er vanligvis forårsaket av tørr, irritert hud som følge av barbering. Flere tiltak kan iverksettes for å forebygge og behandle denne huden. Hvis at