Amopage

Hvordan bli en reisebyrå i Ontario, Canada

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en reisebyrå i Ontario, Canada


Reisebyråer fungere som en portal mellom klienter og sine ferier, forretningsreiser, familieturer og cruise. De er ansvarlig for mange ulike oppgaver fra å finne de billigste reise priser, re-ruting avbrutt turer, og gir stedsspesifikk informasjon til sine kunder. Å bli et reisebyrå i Ontario, krever Canada at du skaffer deg etter videregående utdanning fra et akkreditert institutt og tjene din Travel Industry Council of Ontario (TICO) sertifikat.

Du trenger

Etter videregående opplæring

TICO sertifisering

Bruksanvisning

Forskning reiselivsbransjen i Ontario. Ontario har strenge regler og forskrifter på plass for å hindre reisebyråer danne opererer uten de nødvendige lisenser og utdanning. Provinsen bærer også heftig straff for reisebyråer opererer uten den nødvendige sertifisering. Du må forstå regler og forskrifter, samt kravene til å bli et reisebyrå før du søker til en post-videregående institusjon.

Meld deg på et reisebyrå eller gjestfrihet program på en høyskole eller karriere college. De fleste høyskoler og karriere høgskoler i Ontario tilbyr programmer i gjestfrihet og reiseliv og turisme. For å bli et reisebyrå, må du melde deg på ett av disse kursene for å lære mer om bransjen og felles praksis og prosedyrer.

Registrer deg som en reise rådgiver med Travel Industry Council of Ontario (TICO). Når du har mottatt diplom eller en grad i gjestfrihet eller reiseliv, må du søke om TICO medlemskap. Dette krever at du betaler en påmeldingsavgift og skrive et TICO administreres eksamen ved en av Tico proctored skoler i Ontario. En liste over de proctored skolene kan bli funnet på TICO nettstedet.

Søk og søke på en stilling som et reisebyrå i en detaljhandel travel virksomhet eller starter du egen virksomhet. De fleste nye reisebyråene i Ontario først jobbe for en retail reisebyrå. Søke på en stilling ved å besøke nettsiden til reisebyrået du ønsker å jobbe for og fylle ut en søknad og sende din CV. Hvis du velger å starte din egen bedrift, må du registrere den med TICO, betale registreringsavgift, og gi et medlemskap innskudd. Du må også delta i Association of Canadian Reisebyrå (ACTA) ved å bruke på ACTA hjemmeside og betale en søknadsavgift.

Tjen din Certified Reise Rådgiver (CTC) betegnelse. For å tjene denne toppen betegnelse for reisebyråer i Ontario, må du fullføre en kunnskap eksamen, få 1000 timer med yrkeserfaring, fullføre en forestilling sjekkliste, og motta en ståkarakter på en ytelse evaluering. Når vi har akseptert som en sertifisert Reise rådgiveren, vil du bli pålagt å betale en medlemsavgift før du får fullverdig medlem status.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-reisebyra-i-ontario-canada/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en tannlege i Ontario
  - 阅 0

  Tannleger gi råd, diagnostisere og behandle problemer med tennene eller vev i munnen. Å bli en tannlege tar år. Men det er stadig behov for tannleger ikke bare i USA, men også i Canada og andre land. Hvis du søker en karriere med jobb stabilitet og e

 • Hvordan bli et reisebyrå i Florida Hvordan bli et reisebyrå i Florida
  - 阅 0

  Å bli et reisebyrå er attraktivt for mange mennesker. Reisebyråene ofte nyte fordelene av gratis eller sterkt rabatterte reiser slik at de kan undersøke og lære om nye destinasjoner for å hjelpe klienter planlegge sine drømmereiser. Ifølge det amerik

 • Hvordan få dealerens lisens i Ontario, Canada Hvordan få dealerens lisens i Ontario, Canada
  - 阅 0

  Bilforhandlere fungere som mellomledd mellom bil kjøper og bilprodusenten. Selge biler i Ontario, Canada, krever en lisens utstedt av Ontario Motor Vehicle Industry Council. Rådet består av 8800 forhandlere i Canada, og håndhever den provinsielle reg