Amopage

Hvordan bli en radiolog med Forbrytelser

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en radiolog med Forbrytelser


Finne en jobb med en forbrytelse posten kan være ganske utfordrende. Prøver å få arbeid i et sykehus med en forbrytelse - avhengig av type overbevisning - kan være nesten umulig. Men det er noen enkle tips som er tilgjengelige for personer med en rekord som ønsker å jobbe som en radiolog. Radiologer er leger som er spesialister i diagnostisk bruk av røntgen, MRI og CT-skannere. De kan også bruke stråling i behandlingsprosessen, slik som onkologisk radiologi. På grunn av strukturen i medisinstudiet, vil du ha en litt lettere for å finne sysselsetting enn forbrytere på jakt etter arbeid på andre områder, men det er fortsatt noen grunnleggende tips for å huske på.

Bruksanvisning

Delta på medisinstudiet og bli en MD Du vil velge din radiologi spesialitet i det tredje året av medisinstudiet. Det vil ta minst åtte år, telle 04:56 av bosted, for å være en fullt sertifisert radiolog. Du kan ha problemer med å få tatt opp svært prestisjetunge skoler med en forbrytelse overbevisning på posten, men noen riktig akkreditert medisinsk skole kan gi utdanning og erfaring du trenger for å praktisere medisin.

Ta kontakt med en advokat for å finne ut hva som kan gjøres om din forbrytelse på et tidspunkt under utdanning. Av og til, avhengig av omstendighetene, posten kan tettes eller fjernet, eller overbevisning kan reduseres.

Søk om radiolog stillinger. Ikke listen din overbevisning på programmet eller i din CV. Vær forberedt, men å frivillig informasjon om intervjuprosessen går bra. Fortell intervjueren, før noen bakgrunnssjekk på deg, om din overbevisning og forklare hvordan du har slått livet rundt og er ikke lenger på en selvdestruktiv bane.

Hint

Sjekk kravene til ansettelse på sykehusene hvor du ønsker å jobbe - noen kan ha en policy mot å ansette noen form for forbryter.

Ikke noen gang lyve om fortiden din. Sannheten vil komme ut i løpet av bakgrunnen sjekker og løgnen vil negativt påvirke din evne til å få leid i fremtiden - ansette ledere sladder, også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-radiolog-med-forbrytelser/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en Genius med datamaskinen Hvordan bli en Genius med datamaskinen
  - 阅 5

  I dagens verden, personlige datamaskiner er nesten like vanlig som å ha standarder for hjem komfort som komfyrer, senger og kjøleskap. Fenomenet har spredt seg over hele verden til alle de utviklede landene. I arbeidsmarkedet, er datakyndige er ikke

 • Hvordan bli en radiolog Hvordan bli en radiolog
  - 阅 0

  En radiolog er en lege som bruker røntgenstråler og andre bildeteknologi for å diagnostisere sykdom eller behandle kreft. Radiologer får spesiell opplæring i bruk av radioaktive isotoper, strålingssikkerhet og effekter av stråling på menneskekroppen.

 • Hvordan bli en Radiologi tekniker i Georgia
  - 阅 0

  De fleste radiologi teknikere er ansatt ved sykehus eller andre store medisinske fasiliteter hvor laboratorier for spesielle diagnostiske tester og behandlinger er plassert. Mens de fleste statene krever disse radiologi teknikere til å bli lisensiert