Amopage

Hvordan bli en Pet Psykolog

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en Pet psykolog. Har Fido vært nede siden du flyttet vannskålen? Er Fluffy i et snit over ny kattunge? Mens mange mennesker ville snicker over ideen, noen dyr av og til trenger en psykolog. Folk gjør en levende å finne ut hva som skjer bak pels. Hvis du ønsker å bli en dyrepsykolog, trenger du en forkjærlighet for dyr og interesse for kjæledyr og menneskelig atferd - og dårlig oppførsel.

Bruksanvisning

 • 1

Forstå at mens de fleste hvem som helst kan kalle seg et kjæledyr trener eller konsulent, de er ikke titler som kommer med legitimasjon. Hvis du ønsker å være i stand til å bli sertifisert og jobbe som en ekte profesjonell, ikke bare den personen ned i gaten som er bra med dyr, må du følge en tradisjonell utdanning rute til å bli et kjæledyr psykolog.

2

Skaff utdanning. Du vil etter hvert trenger en mastergrad eller Ph.D. grad i et atferdsvitenskap fra et akkreditert høyskole eller universitet for å bli sertifisert som et kjæledyr psykolog. Ta det i trinn.

3

Velg ditt pedagogisk retning basert på din finansielle ressurser og hvor mye tid du har til å forplikte seg til klasser, studerer og arbeider med spesielle prosjekter. Sjekk inn studielån eller stipend og snakke med familie og venner om dine mål og hvordan de kan støtte arbeidet.

4

Start med en knytte grad ved første eller melde deg på en veterinær tekniker sertifiseringsprogram ved det lokale college, hvis midler eller tid er på en premie. Du kan alltid ta flere kurs senere og jobbe opp til en fire-årig utdanning.

5

Gå for en bachelor-grad i psykologi eller biologi, når du kan finansiere fire år. Hvis du har en bachelorgrad, kan du jobbe som en betalt assistent til en sertifisert, arbeider dyr behavioristiske og sette av høgare utdanning til du har råd til det.

6

Ta kontakt med professorer om å legge til spesialkurs i dyrs atferd og lære å din grunnleggende studier, enten det er på to år, fire år eller masternivå.

7

Besøk Animal Behavior Society hjemmeside for å lære å bli en sertifisert Applied Animal observatør (CAAB.) I tillegg til utdanning, må du være lisensiert til å jobbe med dyr. Den CAAB er den høyeste sertifiseringen du kan kjøpe noe som gjenspeiles av det faktum det er færre enn 50 personer med betegnelsen i USA.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-pet-psykolog/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en Pet Detective
  - 阅 0

  Selv om mange kanskje vet bare om kjæledyr detektiver fra Jim Carey påfunn i 1994 filmen "Ace Ventura: Pet Detective," det er en reell, om enn kanskje uortodoks, yrke. Selv om det ikke er en jobb du hører om ofte, hundrevis av amerikanere livnær

 • Hvordan bli en Pet Foster Parent Hvordan bli en Pet Foster Parent
  - 阅 0

  Fostering kjæledyr kan være en givende opplevelse. Du vil spare dyr fra tilfluktsrom som ellers ville bli avlivet, og du kan sikre at de får hands-on behandling og omsorg de trenger til et evig hjem kan bli funnet. Når det er sagt, er det mer å bli e

 • Hvordan bli en Rådgiving Psykolog
  - 阅 0

  Rådgiving psykologer er en raskt voksende andel av de psykologiske og rådgivning lokalsamfunn. Disse personene, som er typisk rådgivere med en mastergrad eller psykologer med en doktorgrad, gi veiledning, terapi og rådgivning for kunder som har probl