Amopage

Hvordan bli en Pet Detective

- Views 0
Advertisement

Selv om mange kanskje vet bare om kjæledyr detektiver fra Jim Carey påfunn i 1994 filmen "Ace Ventura: Pet Detective," det er en reell, om enn kanskje uortodoks, yrke. Selv om det ikke er en jobb du hører om ofte, hundrevis av amerikanere livnærer finne tapte dyr og løse relaterte mysterier. Hvis du vurderer å bli en pet detektiv, les videre.

Bruksanvisning

Evaluer dine ferdigheter. Å være en vellykket Pet Detective, må du ha gode kommunikasjons, analytiske og etterforskning ferdigheter. Du må ha en enorm kunnskap om dyrs atferd mønstre og en evne til å løse oppgaver. Du bør være komfortabel med å bruke logikk, deduktive resonnement og litt kreativitet for å fullføre oppdrag. I tillegg må du være ekstremt tålmodig, i stand til å effektivt håndtere knust og opprørt kunder og liker å jobbe med dyr.

Forstå posisjon. For å finne tapte dyr, må du intervjue klienter og få informasjon om sin tapte kjæledyr. For eksempel, må du stille spørsmål som når dyret ble sett sist, om de hadde en tendens til å gå seg vill, hvis dette er første gang de vandret bort, etc. I tillegg vil du også trenger å tilegne seg opplysninger som kan identifisere som en fersk fotografi samt sine eiendeler (krage, favoritt tygge leketøy, teppe, etc.).

Få en ledsager. Mange kjæledyr detektiver bruker spesialtrente jakthunder for å finne en manglende pet. Siden disse sporing hunder har en akutt luktesans og hørsel, kan de brukes til å hjelpe deg. For eksempel, vil du gi din duft-sporing hund et element som inneholder duft av den tapte kjæledyr. Hvis du velger å bruke en duft-sporing hund, må du sørge for at de har riktig trening (se Ressurser nedenfor).

Markedsføre dine tjenester. Å bli en pet detektiv krever ingen grad, og den eneste måten å lage en levende gjør dette på er å få navnet ditt. Begynn i det små ved å hjelpe ut venner, familiemedlemmer eller naboer når de har en tapt kjæledyr, og la din kompetanse spres av ord-av-munnen eller ved å sende ut løpesedler. I tillegg utvikle relasjoner med krisesentre og dyreorganer i ditt område, slik at du kan bli kontaktet når mangler et kjæledyr.

Partner opp med erfarne kjæledyr detektiver. En annen måte å få kunder er å kontakte eksisterende pet detektiv etater for å se om de ansetter, eller om de kan gi deg råd om hvordan du starter opp din karriere i ditt område. Hvis de ikke har noen muligheter, kan du alltid tilby å frivillig dine tjenester for å få litt mer erfaring i Pet Detective feltet (se Ressurser nedenfor).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-pet-detective/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en Pet Psykolog
  - 阅 0

  Hvordan bli en Pet psykolog. Har Fido vært nede siden du flyttet vannskålen? Er Fluffy i et snit over ny kattunge? Mens mange mennesker ville snicker over ideen, noen dyr av og til trenger en psykolog. Folk gjør en levende å finne ut hva som skjer ba

 • Hvordan bli en Pet Foster Parent Hvordan bli en Pet Foster Parent
  - 阅 0

  Fostering kjæledyr kan være en givende opplevelse. Du vil spare dyr fra tilfluktsrom som ellers ville bli avlivet, og du kan sikre at de får hands-on behandling og omsorg de trenger til et evig hjem kan bli funnet. Når det er sagt, er det mer å bli e

 • Hvordan bli en Pet Forsikring Sales Agent
  - 阅 0

  Selv som helsetjenester for både mennesker og dyr blir stadig dyrere, folk begynner å legge forsikring for sine kjæledyr til deres forsikring planer. Nesten uhørt for bare få år siden, er pet forsikring planer som gjør det inn i mainstream, med noen