Amopage

Hvordan bli en Notarius i indisk lov

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en Notarius i indisk lov


I den indiske rettssystemet, er notarius publicus ofte nødvendig å lovlig validere dokumenter som angår gjerninger, eiendom og fullmakt. Spesielt de vitne signering av slike dokumenter samtidig bekrefter identiteten til underskriverne. Selv om å bli en notarius publicus talsmann i India er en ganske grei prosess, fastslår den indiske regjeringen strenge regler og forutsetninger.

Bruksanvisning

Tilfredsstiller de krav som gjelder for å bli en notarius publicus i India. For de siste 10 årene, må du ha vært enten å praktisere loven, vært medlem av retts service, holdt et kontor under den sentrale regjeringen eller staten, eller holdt et kontor i avdeling for Generaladvokaten.

Fylle ut et søknadsskjema for å bli en notarius publicus, som kan fås ved henvendelse til departementet for Law and Justice nettside. I tillegg til bevis knyttet til trinn 1, må søknaden være kontrasignert av en magistrat, en leder av et nasjonalisert bank, en kjøpmann, og to fremtredende innbyggerne i ditt lokale område.

Send utfylt søknadsskjema til departementet for Law and Justice. Hvis du blir akseptert som en notarius publicus, vil navnet ditt bli inngått registraren av notarius. Du vil bli utstedt et identifikasjonsnummer og vil motta et sertifikat som gir deg mulighet til å fungere som en notarius publicus talsmann for fem år.

Hint

Hvis du er en kvinne eller et medlem av en planlagt lavere kaste, er minimum tidskrav for trinn 1 redusert til 7 år.

En notarius publicus i India er ikke lov til å gi juridisk rådgivning, med mindre han eller hun er en lisensiert advokat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-notarius-i-indisk-lov/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en Notarius i Louisiana Hvordan bli en Notarius i Louisiana
  - 阅 0

  En notarius publicus er en offentlig tjenestemann som vitner signering av viktige juridiske dokumenter og forvalter eder, men tilbyr ikke juridisk rådgivning. Hver stat har sine egne krav til avtale. Louisiana kontoret til statssekretær oppnevner not

 • Hvordan bli en notarius publicus Hvordan bli en notarius publicus
  - 阅 1

  Hvis det noen gang var en jobb med innebygd lang levetid, er det å jobbe som en notarius publicus. Mange store foretak i livet, enten det er å kjøpe et hus, noe som gjør en vilje eller starte din egen virksomhet, eventuelt kreve at en notarius bli in

 • Hvordan bli en Notarius i North Carolina Hvordan bli en Notarius i North Carolina
  - 阅 0

  Notarius publicus i North Carolina er regulert av North Carolina Department of the Secretary of State, notarius publicus §. Notarius publicus tjenester i North Carolina inkluderer erkjenner signaturer, administrere eder og affirmasjoner og verifisere