Amopage

Hvordan bli en non-profit Entity

- Views 0
Advertisement

En non-profit foretak er et lovlig middel for en gruppe mennesker til å drive religiøs, veldedig, pedagogisk, litterære, vitenskapelige eller andre allmennyttige arbeid. Non-profit foretak kan ta betalt for tjenester og betale sine ansatte og ansatte; Men har de ikke generere et overskudd utover disse utgiftene. Non-profit foretak kan ha medlemmer, men de har ikke aksjonærene. Hvis en non-profit foretak oppfyller visse kvalifikasjoner og gjelder for amerikanske Internal Revenue Service anerkjennelse, så det kan bli skattefri, og inntektene den genererer vil ikke være gjenstand for inntektsbeskatning. I mange tilfeller, donasjoner til en IRS-anerkjent skattefri organisasjon er et fradragsberettiget bidrag for donor, noe som forbedrer non-profit foretakets evne til å skaffe midler til å utføre sin offentlige oppdrag.

Du trenger

State inkorporering former State handelsnavn eller gjør-business-as skjema State filing avgifter IRS Form SS-4 Søknad om Employer Identification Number IRS Form 8718 bruker Avgift for Fritatt Organization Bestemmelse Letter Request IRS Form 1023 Søknad om anerkjennelse for 501 (c) ( 3) organisasjoner eller IRS Form 1024 Søknad om godkjenning av alle andre frie organisasjoner Federal filing avgifter minst tre styremedlemmer / ledere / arrangører

Etablere Firm grunnlaget for non-profit Entity suksess

Lag en klar uttalelse om hva du vil at enheten å oppnå. Fokus på konkrete, målbare handlinger. I stedet for å "hjelpe de fattige rundt Bay Street," skrive "tjene 500 varme måltider per uke og gi sikker overnatting ly for 100 familier i 10 kvartaler stort område rundt Bay Street." Denne uttalelsen vil hjelpe direkte dannelsen av non-profit foretak, og vil fungere som et utkast for din formålsparagraf.

Kommunisere med andre involverte med lignende problemer. Snakk med folk som er aktive på feltet ditt for å finne ut hvordan deres non-profit foretak har vært vellykket. Møt andre i din region for å finne ut om en annen enhet er allerede engasjert i det arbeidet du håper å oppnå og å få kontakt med folk som er villige til å tjene som styremedlemmer og offiserer.

Finn ut om en non-profit eller for-profit bedrift enhet er riktig for ditt formål. Non-profit foretak har mange fordeler, blant annet skattefri status og, under visse omstendigheter, kvalifisering for stipend finansiering og akseptere fradragsberettigede gaver. Begrensninger gjelder non-profit enhetenes aktiviteter, imidlertid, og ikke alle ting som vil gagne publikum nødvendigvis trenger å være organisert i en non-profit måte.

Bestem hvilke non-profit enhet er riktig for ditt formål. Non-profit foretak kan ta form av en småby forening, et aksjeselskap eller en stiftelse. Foretak som søker føderal skattefri status vanligvis innlemme. Neighborhood grupper som kommer sammen rundt en midlertidig prosjekt - å bygge en lekeplass eller kjempe en utvikling forslag - ofte er innlemmet i byen foreninger. Ta kontakt med en lokal bedrifts advokat eller statens statssekretær selskaper divisjon for råd om forskjellene mellom disse enhetene.

Avgjør om du vil organisere for å møte IRS skattefrie krav. IRS skattefri status har mange fordeler, men legger også begrensninger på aktiviteter der en organisasjon kan delta. Det er også filing avgifter og årlig informasjon tilbake for å være forberedt for IRS skattefri status. Mange virksomheter starter som state non-profit selskaper og deretter søke om deres IRS skattefrihet anerkjennelse senere; men hvis du har planer om å gjøre dette, må du huske å ta med i formålsparagraf og inkorporering dokumenterer det aktuelle språket for å kvalifisere for skattefritak.

Få din Frivillig Entity Off the Ground

Velg et navn og reservere det gjennom staten statssekretær selskaper divisjon. Noen stater kreve en liten avgift for å reservere en bedrifts navn; andre tar betalt bare når du faktisk registrere navnet med inkorporering dokumenter. Vær sikker på at enhetens navn er ikke så lik andre organisasjoner eller konsernene som å skape forvirring.

Samle styret i innledende arrangører og hold en organisering økt. Hold minutter av dette møtet. Skjerpe foretakets formål, avdekke eventuelle hindringer i å komme i gang, og avgjøre hvem som skal bidra eller øke midlene for første innlevering avgifter og oppsett kostnader.

Lag bedriftens vedtekter og vedta en formell formålsparagraf. Stiftelsen Senter (http://www.foundationcenter.org) har et gratis online tutorial på å danne en non-profit organisasjon som omfatter råd om tegne vedtekter og innlemmelse dokumenter. Click & Inc (http://www.clickandinc.com) tilbyr online bylaw og stiftelsesdokumentet utkast tjenester for en beskjeden avgift, som gjør en rekke andre bedrifter. Utpeke en juridisk representant, også kalt en agent for prosess eller agent for service.

Finne en plassering, postadresse, og telefon- og e-postkontakt betegnelser for non-profit foretak. Spar penger mens du er kommet i gang ved å dele plass midlertidig med en annen non-profit organisasjon. Gi oppstart non-profit foretak en solid tilstedeværelse ved å leie en mail leveringsadresse fra en privat mail tjeneste som UPS Store (http://www.theupsstore.com) og få en Tracfone (http: //www.tracfone .com), Skype, eller Internett-telefon nummer billig.

Skaff føderal arbeidsgiver ID-nummer søknad, IRS Form SS-4, online fra skattemyndighetene. Søk om din EIN før du registrerer statlige innlemmelse dokumenter. Du kan også søke om statlig utstedt skatt eller enhet identifikasjonsnummer.

Få Legal skattefritak for non-profit Entity

Utarbeide og sende inn vedtekter og søknad om statlig skatt identifikasjonsnummer til staten statssekretær selskaper divisjon, sammen med de nødvendige filing avgifter. De fleste stater nå kan du sende inn dine innlemmelse programmer på nettet, eller i det minste skrive ut de nødvendige skjemaene fra deres nettsider og sende dem inn med registreringsavgift.

Komplett enten IRS Form 1023 for en skattefri organisasjon som kvalifiserer etter § 501 (c) (3) i Internal Revenue Code, eller en IRS Form 1024 for alle andre skattefrie organisasjoner. Les nøye instruksjonene for hver enkelt å finne ut hvilken som passer for din enhet. Send inn eget skjema med IRS Form 8718, User Avgift for Fritatt Organization Fastsettelse Letter Request, og den aktuelle avgiften.

Svare raskt på eventuelle ytterligere forespørsler om informasjon fra skattemyndighetene. Skattemyndighetene kan avslå søknad om skattefrihet direkte, men dette sjelden skjer; vanligvis ytterligere dokumentasjon er nødvendig for å støtte noen del av søknaden din. Du kan også rett og slett få en aksept og skattefri betegnelse på første innlevering, uten ytterligere informasjon blir nødvendig.

Opprettholde foretakets juridiske status ved å sende nødvendige årsrapporter med statlige etater og informasjon tilbake med skattemyndighetene. Du må kanskje også til periodisk oppdatere handelsnavn innlevering med staten. Sørg for å oppdatere eventuelle endringer i adresse eller i navn på styremedlemmer når du gjør dine årlige registreringer.

Grow foretaket ved å la folk vite fordeler jobber med en non-profit foretak kan gi. Inneholde en erklæring av non-profit og skattefri status på din korrespondanse, informasjons dokumentasjon, og innsamlings materialer for å gjøre mest mulig ut av non-profit foretak.

Hint

Samle et utvalg av eksempler på vedtekter og statutter før du begynner; non-profit foretak varierer mye i sin struktur, og dette vil gi deg en god ide om hva som vil fungere for deg. Frivillig med en tilsvarende non-profit foretak før du starter din egen; du skal gjøre godt og lære tauene samtidig.

IRS forskrifter sted begrensninger på aktiviteter der non-profit foretak kan engasjere seg og likevel opprettholde sin skattefri status. Lobbyvirksomhet og politiske aktiviteter, samt pengeinnsamlingen gjennom metoder som ikke er relatert til din skattefri formål, er strengt innskrenkes. Sjekk med en skatt profesjonell regelmessig for å sikre at virksomhetens aktiviteter er ikke risikere din skattefri status.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-non-profit-entity/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en non-profit organisasjon i Oklahoma Hvordan bli en non-profit organisasjon i Oklahoma
  - 阅 0

  Frivillige organisasjoner er dannet til fordel for allmennheten. Mange ideelle organisasjoner gjøre det ved å gi nødvendige ressurser til enkeltpersoner og andre non-profit selskaper. Starte en non-profit i Oklahoma krever enkeltpersoner å sende inn

 • Hvordan bli en non profit organisasjon i Georgia Hvordan bli en non profit organisasjon i Georgia
  - 阅 0

  Opprette en Georgia non-profit organisasjon innebærer papirene, men er ikke vanskelig. En virksomhet må være registrert og gi veldedige eller sosiale tjenester som sitt primære formål å kvalifisere som en non-profit organisasjon. Prosessen i Georgia

 • Hvordan bli en non profit organisasjon i Mississippi Hvordan bli en non profit organisasjon i Mississippi
  - 阅 0

  Det er minst 400 ideelle organisasjoner i delstaten Mississippi, ifølge medlemstall på Mississippi Center for ideelle organisasjoner. Disse organisasjonene har kirker, mat banker, barnehager, skoler, hjemløse, dyr redning sentre og mange andre sosial