Amopage

Hvordan bli en Movie Rental forhandler

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en Movie Rental forhandler


Takket være populariteten til selskaper som Blockbuster, Hollywood Video og Netflix, har filmutleie videresalg blitt en industri i seg selv. Når en ny film treffer hyllene, butikker bestille store mengder for å møte etterspørselen for utleie. Når etterspørselen dør ned, men butikkene trenger langt færre eksemplarer, og så tidligere utleie blir tilgjengelig som nedsatte salg elementer. Du kan tjene på utleie videresalg, selv om du ikke eier din egen videobutikk.

Du trenger

Datamaskin

Brukte filmer

Bruksanvisning

Fil de nødvendige papirene. For å drive virksomhet som en DVD-forhandler, må du anskaffe en selgers tillatelse, også kalt et videresalg lisens eller videresalg sertifikat. Du vil sende dette gjennom den avdelingen som håndterer forretningsaffærer i staten, for eksempel Institutt for Revenue, Department of Commerce eller styret i utjevning. Du må også sende inn et fiktivt firmanavn gjennom fylket kontorist kontor.

Velg en metode for å selge DVDer. Hvis du ønsker å videreselge filmer ved hjelp av eBay, må du sette opp en eBay selgers konto. Hvis du ønsker å videreselge filmer ved hjelp av Amazon, må du registrere deg for en Amazon kjøpmann konto. Hvis du ønsker å bruke din egen nettside, må du registrere et domene, registrere deg for kredittkort kjøpmann tjenester og designe ditt nettsted. Du kan også bruke en kombinasjon av disse metodene i tillegg til andre elektroniske tjenester for å maksimere fortjenesten.

Bestem hvilke filmer du faktisk kan selge. Mange tidligere leieinntekter, som visse indie filmer og virkelig dårlige filmer, har blitt lagt til prute bin for en grunn. Du må velge nøye hva slags filmer du kjøper for videresalg, basert på suksessen til hver film. Se inn variabler som ny besøkstall, utleie historier og gode kritikker for å finne ut hvilke filmer du ønsker å kjøpe.

Shoppe rundt for å finne de beste prisene på tidligere utleie. Ulike uttak som Blockbuster, Hollywood Video, Netflix og dine lokale uavhengige videobutikker vil holde ulike salgs til forskjellige tider, så være klar over hvilke forhandlere har de beste verdiene for å møte leie videresalg trenger til enhver tid.

Sjekk for å se dine konkurrenters priser for populære brukte titler. Søkesider som eBay, Amazon, iOffer, SecondSpin og andre for å finne ut den gjennomsnittlige brukte priser for filmene du ønsker å selge, og finne ut om du kan selge innenfor denne prisklassen, og fortsatt gjøre en fortjeneste. Du vil finne noen priser vanskelig å matche, mens enkelte andre filmer viser stor fortjeneste potensial. Du vil ønske å kjøpe flere eksemplarer av filmer som viser størst fortjenestepotensial.

Kjøp filmer. Nå som du vet hvilke filmer kjøpere ønsker og hvilke forhandlere har de beste prisene, kan du begynne å hamstre varer å selge for profitt. Kjøp mengder i henhold til hvor mye du har råd til og hvor mye overskudd du håper å gjøre. Hvis du bare ønsker å selge som en hobby, vil du kjøpe langt mindre enn hvis du ønsker å selge som en fulltids virksomhet.

Begynn å selge. Annonser dine brukte leiefilmer til priser som er større enn hva du har betalt, samtidig appellerer til budsjett-bevisste forbrukere. Når man selger til andre forhandlere som kjøper brukte filmer, holde et tett øye på verdien av produktet. Når man selger på nettet, alltid opprettholde ærlighet og annonsere filmer som tidligere utleie elementer. Hvis du villede kundene dine, vil du miste dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-movie-rental-forhandler/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en autorisert HP-forhandler Hvordan bli en autorisert HP-forhandler
  - 阅 2

  Bli en HP-forhandler kan du tjene provisjon når kundene kjøper HP-produkter. Disse produktene omfatter stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og skrivere. HP-forhandlere er referert til som partnere. Bli en HP-forhandler krever flere trinn. Du

 • Hvordan bli en Video Game forhandler Hvordan bli en Video Game forhandler
  - 阅 1

  Gaming er ikke bare for tenåringsgutter lenger. Voksne hanner er kvinner i alle aldre og seniorer i økende grad spillere. TDG, spredningen gruppen, rapporterer at innen 2012 vil 190 millioner amerikanske husholdninger bruker en neste-generasjons spil

 • Hvordan bli en autorisert Canon-forhandler Hvordan bli en autorisert Canon-forhandler
  - 阅 0

  Canon Selskapet har vært å skape kameraer, skrivere, kalkulatorer og andre former for teknologi siden 1937. Deres hovedkontor er lokalisert i Tokyo, Japan, selv om de er godt kjent over hele verden. I Nord-og Sør-Amerika, har de om lag 11 000 ansatte