Amopage

Hvordan bli en LLC i Chicago

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en LLC i Chicago


Et aksjeselskap eller LLC, gir juridisk beskyttelse av personlige eiendeler som ligner på hva et selskap tilbyr, men er mindre kompleks og har færre avgifter, formaliteter og papirarbeid. Forming en LLC i Chicago er ikke en komplisert prosess hvis du følger hvert av trinnene som kreves av byen Chicago og delstaten Illinois. Det kan hevdes at den vanskeligste delen av prosessen er å komme opp med den opprinnelige forretningsideen.

Du trenger

Forretningsplan

Bruksanvisning

Velg et firmanavn som er både minneverdig og passende for din virksomhet. Merk at Illinois loven krever at ordene “begrenset ansvar selskap”, “LLC” eller “LLC” inngå i en LLC firmanavn. Sjekk med Cook County Clerk kontor for å sikre at ønsket navnet på virksomheten er tilgjengelig, med United States Patent and Trademark Office for å verifisere om et lignende navn har allerede et varemerke registrert. Også kontrollere hvorvidt en Web domenet er tilgjengelig for ønsket firmanavn. Selv om dette ikke er viktig for dannelsen av en LLC, vil du finne at det er svært viktig for markedsføringen av den nye virksomheten. Når du har bestemt deg for et navn, bør du vurdere å registrere det som en føderal og / eller statlig varemerke.

Rådfør deg med en Chicago-baserte virksomheten advokat for å diskutere din forretningsplan. Selv om du kan opprette en LLC uten en advokat, rådgivning med noen erfarne med lover og regler i ditt område kan være uvurderlig. En advokat kan også påpeke eventuelle lokale lisenser som din spesifikke virksomhet kan kreve.

Fil “Artikler av Organization” med Illinois utenriksminister kontor. Denne korte skjemaet ber om kontaktinformasjon til de LLC medlemmer og navnet på LLC. I de fleste tilfeller kan dette gjøres online ved utenriksminister hjemmeside. Dette nettstedet inneholder også aktuelle filing avgifter.

Be om en EIN, eller Employer Identification Number, fra Internal Revenue Service. Du kan søke om en EIN nettet og det er ingen søknadsavgift. Ein er nødvendig for skatteformål og er nødvendig før du kan åpne den nye Chicago virksomhet.

Søke om statlig skatt ID-nummer fra Illinois Department of Revenue. Alle bedrifter som opererer i byen Chicago er nødvendig for å oppnå en offentlig utstedt skatt ID-nummer. Du kan registrere din bedrift på Internett ved Illinois Department of nettstedet Revenue.

Skaff en byen Chicago bedrift lisens. Alle bedrifter som opererer innenfor bygrensen er pålagt å ha en by-utstedt bedrift lisens. Du kan søke om denne lisensen online fra byen Chicago nettside, eller i person på Business Affairs og Consumer Protection kontor på Rådhuset.

Åpne en virksomhet brukskonto i en lokal bank. Du bør holde virksomheten økonomi atskilt fra din personlige økonomi, selv om du er i utgangspunktet den eneste ansatt i selskapet. Prøv å utføre alle dine forretningsmessige bank på ett sted for å etablere en relasjon mellom bedriften og banken. Dette forholdet kan være nyttig som virksomheten utvides og dine banktjenester behov vokse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-llc-i-chicago/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en modell i Chicago Hvordan bli en modell i Chicago
  - 阅 0

  Det er mange grunner til å starte en modellkarriere i Chicago. For eksempel har noen av de beste modellering byråer eksisterer i Chicago, og det er en anstendig mengde avstøpning styremedlemmer ute til Chicago for modeller. Som et eksempel, Holly All

 • Hvordan bli en eiendomsmegler i Chicago
  - 阅 0

  Å bli en eiendomsmegler i Chicago tar ikke en høyskole grad, og er faktisk enklere og tar mindre tid enn å tjene en bachelorgrad. Krav til lisensiering kan variere fra stat til stat, så det er viktig å møte kravene til Illinois bare når de vurderer e

 • Hvordan bli en elektriker i Chicago, Illinois
  - 阅 0

  Delstaten Illinois ikke direkte regulerer elektrikere, som installerer, vedlikeholde eller endre bygge ledningssystemer. Imidlertid kan enkelte kommuner i Illinois velger å kreve lisens for slikt arbeid. I Chicago, må enhver entreprenør engasjere seg