Amopage

Hvordan bli en lisensiert bilforhandleren i Pennsylvania

- Views 3
Advertisement

Hvordan bli en lisensiert bilforhandleren i Pennsylvania


Lisensierte bilforhandlere er ofte de første som du ser når du går til å kjøpe en bil. De sertifiserte forhandlere selger nye og brukte biler. De forhandle ned betaling, månedlige avdrag og garanti avtaler. Å bli en lisensiert bilforhandleren kan vises arbeidskrevende, spesielt når du vurdere papirene som må fylles ut. Men å vite hva du skal gjøre for å få din lisens gjør prosessen enklere.

File Søknader og betale nødvendige avgifter

Komplett selger søknad. Skriv eller skrive ut nødvendig informasjon på Selger Initial konsesjonssøknaden, Form Spoa 2602 (se ressurser). Bruk en sort blekk penn hvis du bestemmer deg for å skrive ut informasjon om programmet. Levere vitale data, inkludert navn, postadresse, personnummer, fødselsdato og hjem telefonnummer. Oppgi adresse for din bedrift eller bilforretning. Gi beskjed om du har tidligere blitt lisensiert av staten kjøretøy styret. Betale påmeldingsavgiften, som er ca $ 25. Signer og bekrefter at informasjonen på søknaden er sann og nøyaktig.

Send inn av kjøretøy lisens. Fyll ut av kjøretøy Initial License, Form Spoa 2602B (se ressurser). Levere virksomhetens navn og adresse. Gi navnet på bedriftseier og eierform bilen mye faller inn, som for eksempel enkeltpersonforetak, partnerskap, forening eller selskap. Ta med en utforming av forhandleren fysisk herunder kunde parkeringsplasser og utpekte områder hvor du vil parkere nye og brukte biler for salg. Levere en kopi av eiendommen gjerning eller seks måneders leieavtale. Be om en kopi av din forhandler sertifikat av belegg hvis du ikke i dag har det. Ring 412-255-2182 hvis forhandleren ligger i eller i nærheten av Pittsburgh og 215-868-2467 hvis forhandleren ligger i eller i nærheten av Philadelphia eller 717-348-4193 hvis forhandleren ligger i eller i nærheten av Scranton. Betale gebyret, som er ca $ 65.

Søk om forhandler plater. Fullfør Vehicle Dealer Registrering plater søknad, Form MV-349 (se ressurser) for å få registrert forhandler bilskilt. Tyde på at programmet er for nye forhandler plater. Legg merke til om giveren platene er for nye eller brukte kjøretøy salg. Oppgi navn og navn, titler og førerkort numrene til alle medeiere, partnere og konserndirektører. List opp typer biler du vil selge. Levere navnet på forsikringsselskapet, politikk nummer og effektive politiske datoer. Bekreft at forhandleren din oppfyller lokale reguleringsplaner og bygge forordninger. Kontakt en notarius publicus og har programmet sertifisert. Ta med en kopi av din forsikring kortet med søknaden. Send utfylt søknadsskjema til Bureau of Motor Vehicles, regulert Client Services Section, 1101 South Front Street, Harrisburg, Pennsylvania 17104.

Fyll ut Dealer Bond-programmet, Form MV-375 (se ressurser). Oppgi navnet på rektor eller bedriftseier, firmanavn og gateadresse. Forsyne navn og adresse kausjonist selskapet som du er bundet med. Signer og dater søknaden. Be om at en representant fra kausjonist firmaet også registrere, dato og sertifisere søknaden. Husk at bilforhandlere må opprettholde $ 20000 obligasjon for hvert sted av virksomheten som er i drift.

Bygg en kontrakt med staten. Inkluder elementer som dagene og timene som din forhandler vil være åpen for business. Bekreft at du vil holde forretningsfasiliteter på en hygienisk og presentabel stand og vedlikeholde tilstrekkelig lagringsplass for bilskilt, registreringskort og ansette tilstrekkelig personale. Validere at du er behagelig å ha statlige representanter utfører uanmeldte tilsyn på forhandleren for å bekrefte at anlegget oppfyller statlige retningslinjer. Send inn en original av den ferdige kontrakt med en kopi av alle andre ferdige programmer til staten styret for kjøretøy forhandlere, produsenter og selgere, PO Box 2649, Harrisburg, Pennsylvania 17105-2649. Legg ved en kopi av giveren plate søknad med din pakke. Merk at du må sende inn en original kopi av Dealer Bond søknad til staten styret.

Få kriminell historie posten for deg selv og for hver partner eller bedriftens offiser tilknyttet din bilforretning. Fyll ut Vandels Application, Form SP4-164 (se ressurser) for å be de kriminelle poster. Oppgi ditt navn, postadresse, fødselsdato, kjønn, telefon og personnummer. Send det utfylte skjemaet til Pennsylvania State Police Central Repository, 1800 Elmerton Avenue, Harrisburg, Pennsylvania 17110-9758. Ring 717-783-5593 hvis du har spørsmål om din bakgrunn etterforskning.

Hint

Denne artikkelen dekker hvordan å bli en lisensiert bilforhandleren i Pennsylvania.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-lisensiert-bilforhandleren-i-pennsylvania/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en lisensiert terapeut i Pennsylvania Hvordan bli en lisensiert terapeut i Pennsylvania
  - 阅 16

  I Pennsylvania, avhengig av utdanning og erfaring, kan du bli en lisensiert psykolog, sosionom og / eller ekteskap og familieterapeut. Alle tre lisenser tillate den enkelte å øve terapi med pasienter. The Pennsylvania State Board of Psychology utsted

 • Hvordan bli en lisensiert barnehage i Michigan Hvordan bli en lisensiert barnehage i Michigan
  - 阅 0

  Eie og drive en barnehage kan være en veldig givende karriere alternativet. I Michigan, for å være en lisensiert barnehage, må du oppfylle kravene og fylle ut en søknad. Michigan gjør det mulig for enkeltpersoner eller grupper for å bygge barnehager

 • Hvordan bli en lisensiert profesjonell rådgiver i Pennsylvania Hvordan bli en lisensiert profesjonell rådgiver i Pennsylvania
  - 阅 0

  En lisensiert profesjonell rådgiver er en mental helse profesjonell som er opplært i terapi og rådgivning teknikker for enkeltpersoner opplever følelsesmessig stress. Profesjonelle rådgivere arbeider med klienter på ekteskap og familie problemer, spi